X

Un şofer FĂRĂ permis a provocat un accident pe o stradă din Chițcani

Un şofer FĂRĂ permis a provocat un accident pe o stradă din Chițcani

Un accident s-a produs ieri, 6 august, pe o stradă din satul Chițcani din stânga Nistrului. La volanul autovehiculului care a produs accidentul se afla un tânăr fără permis de conducere.

Potrivit presei din stânga Nistrului, accidentul s-a produs ieri, 6 august, pe o stradă din satul Chițcani, transmite Știri.md.

Citeşte şi: Dreptul la Dreptate: ‘Legăturile mafiei lui Plahotniuc cu contrabandiștii devin tot mai evidente’ – Stiripesurse.md

Șoferul unui microbuz de model Volkswagen a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe banda de circulație din sensul opus, de-a lungul căreia se deplasa un alt transport. Prin urmare, pentru a evita lovitura cu autovehiculul ce venea în fața sa, acesta a răsucit brusc volanul, s-a răsturnat pe o parte, lovindu-se de un stâlp.

Un şofer FĂRĂ permis a provocat un accident pe o stradă din Chițcani

S-a dovedit că la volanul microbuzului se afla un tânăr de 20 de ani. De asemenea, în cabină se aflau trei pasageri, unul dintre care era proprietarul mașinii.

Martorii oculari au chemat ambulanța și Poliția Rutieră. Șoferul nu a suferit răni grave, iar doi dintre pasagerii săi au fost duși la spital, având traumatisme ușoare.

Citeşte şi: Un oficial CSI îşi dă cu părerea: Moldova a expulzat în mod demonstrativ diplomații ruși pentru laude din partea SUA – Stiripesurse.md

În cadrul cercetării, oamenii legii au constatat că tânărul care a urcat la volan nu deține permis de conducere. Acesta a fost amendat cu 920 de ruble PMR. Aceeași pedeapsă riscă și proprietarul mașinii.

Cazul este cercetat în continuare.

Tags: accidentChițcani
Categorii: SocialȘtirile zilei