X

Un solicitant de azil le-a spus polițiștilor britanici că a omorât un străin pentru oamenii din Gaza

Un solicitant de azil le-a spus polițiștilor britanici că a omorât un străin pentru oamenii din Gaza

Un solicitant de azil marocan le-a spus polițiștilor britanici că a omorât un străin „pentru oamenii din Gaza”. Bărbatul a omorât la întâmplare un trecător. El le-a mai spus anchetatorilor că ar fi omorât mai mulți oameni dacă nu era oprit.

Marocanul Ahmed Ali Alid, în vârstă de 45 de ani, a petrecut 13 ani în Italia, Germania și Spania, potrivit Sky News. În 2020 el a ajuns în Middlesborough venind cu feribotul din Olanda. A solicitat azil și în așteptarea deciziei a primit o locuință, potrivit stiripesurse.ro

Citește și : Andrei Galațchi, ‘omul lui Șor’ a fost eliberat din arest preventiv

Pe parcursul dimineții, el a încercat să-și omoare colegul de cameră, pe care l-a atacat cu un cuțit în timp ce victima dormea. Apoi s-a plimbat pe străzile orașului Hartlepool până când a întâlnit un localnic, în vârstă de 70 de ani, ieșit la plimbare.

Victima a murit, iar marocanul i-a atacat și pe polițiștii sosiți la fața locului. Ulterior, el le-a spus anchetatorilor că atacul a fost „pentru oamenii din Gaza” și că, dacă ar fi avut acces la o mitralieră, ar fi ucis mai mulți trecători.

Citește și : Adjunctul lui Şoigu, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Rusia, riscă 15 ani de închisoare pentru că a luat mită

Tags: GazaMiddlesboroughsolicitant de azil
Externe