Un spion al Ucrainei a fost arestat de ruşi în Crimeea

Publicat:

Serviciul Federal de Securitate (FSB) rus a arestat joi în Crimeea un bărbat suspectat de trădare după ce ar fi transmis informaţii secrete Ucrainei despre Flota Rusiei de la Marea Neagră, a relatat agenţia de presă RIA, citată de Reuters, potrivit agerpres.

Arestarea a avut loc pe fondul tensiunilor acute cu Ucraina în timp ce Moscova a masat forţe militare lângă graniţa lor comună. Ministrul apărării rus Serghei Şoigu a sosit joi în Crimeea pentru a supraveghea exerciţiile militare la scară largă.


Citeşte şi: Armata israeliană a BOMBARDAT Siria – Black News

Rusia a anexat Peninsula Crimeea de la Ucraina în 2014, determinând Occidentul să impună sancţiuni. Ucraina vrea regiunea înapoi, aminteşte Reuters.

Bărbatul, care nu a fost identificat pe nume, a fost arestat la Sevastopol pentru că ar fi strâns şi predat serviciilor de informaţii militare ucrainene informaţii secrete despre flota rusă de la Marea Neagră, potrivit FSB.

În ultimii ani s-a înregistrat un mare număr de cazuri de trădare în Rusia. Criticii guvernamentali au pus sub semnul întrebării acuzaţiile în unele dintre aceste cazuri şi au spus că ele nu pot fi examinate întrucât detaliile cazului nu sunt de obicei dezvăluite.

Citeşte şi: India, ţara cu cele mai multe infectări zilnice la nivel mondial – Black News

Luna trecută, o femeie a fost condamnată la 12 ani de închisoare pentru spionaj în folosul Ucrainei într-un proces desfăşurat în spatele uşilor închise.

Potrivit Liudmilei Denisova, comisarul pentru drepturile omului al Parlamentului ucrainean, cazul împotriva femeii este fabricat.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu,...

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE Președintele francez Emmanuel Macron a lansat un avertisment dur cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.