Un star de la Hollywood a fost prins cu o mare cantitate de droguri

Publicat:

Actorul Jason Mitchell, cunoscut din filmul “Straight Outta Compton”, a fost arestat în statul american Mississippi în timp ce transporta o mare cantitate de droguri cu intenţia de a le vinde – aproximativ un kilogram de marihuana şi 1.300 de doze de MDMA – şi pentru posesie de armă, având deja antecedente penale în acest sens, au informat joi mass-media locale, citate de EFE, potrivit agerpres.

Actorul a devenit cunoscut după ce l-a interpretat pe rapperul Eazy-E în filmul biografic “Straight Outta Compton”, care a primit aprecieri din partea criticilor de specialitate, însă reputaţia lui a avut de suferit şi artistul a fost concediat în timpul filmărilor de la serialul de televiziune “The Chi” după ce mai multe colege de platou l-au denunţat pentru comportament inadecvat.


Citeşte şi: 186.462 de oameni au fost răpuşi de coronavirus

Poliţia locală a comitatului Harrison din Mississippi a declarat pentru site-ul TMZ că Mitchell transporta aproape un kilogram de marihuana şi 1.300 doze de MDMA, descoperite în maşina sa când agenţii l-au oprit la un semafor.

Drogurile erau împachetate în pachete “consistente” şi erau destinate, potrivit poliţiei, unei operaţiuni de distribuţie “de nivel mediu”.

A fost găsită asupra sa şi un pistol, în condiţiile în care actorul avea deja antecedente penale privind posesia de arme. După formularea oficială a acuzaţiilor, Mitchell a fost pus în libertate şi, potrivit avocatului său, se află acum “acasă alături de familie lucrând la un nou proiect”.

Citeşte şi: Cehia elimină o restricţie importantă de călătorie

“Poveştile circulă repede şi uneori nu sunt prezentate toate faptele. Vom clarifica neînţelegerile”, a asigurat pentru TMZ reprezentantul său legal, fără să ofere alte detalii, preferând să invoce drept scuză actuala pandemie de coronavirus.

“În această perioadă de pandemie, este mai bine să ne focalizăm asupra importanţei ca naţiunea noastră să-şi recapete pe deplin capacitatea”, a precizat acesta.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; a fost detectată gripă aviară

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; animalele erau pozitive la gripă aviară Zeci de tigri şi lei în captivitate au...

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.