Un suspect în asasinarea lui Jovenel Moise a fost ARESTAT în Turcia – VIDEO

Publicat:

Autorităţile din Turcia au arestat un bărbat considerat a fi un suspect în asasinarea preşedintelui haitian Jovenel Moise, a relatat agenţia naţională de ştiri Anadolu, citată de DPA, potrivit agerpres.

Samir Handal, unul dintre suspecţii căutaţi în legătură cu uciderea lui Moise în iulie, a fost reţinut la sosirea pe Aeroportul din Istanbul, a informat luni seară Anadolu.


Citeşte şi: Un număr record de americani și-au părăsit locul de muncă în septembrie – Black News

El zbura din SUA în Iordania, cu escală la Istanbul, a precizat agenţia de presă, adăugând că bărbatul era căutat prin Interpol.

Suspectul a fost trimis într-o închisoare din Istanbul, după ce autorităţile au emis un ordine de arestare de 40 de zile.

Citeşte şi: Pentagonul observă o activitate militară NEOBIŞNUITĂ a Rusiei la graniţa cu Ucraina – Black News

Ministrul haitian de Externe, Claude Joseph, a scris pe Twitter că a vorbit cu omologul său turc Mevlut Cavusoglu despre arestare, fără a oferi informaţii suplimentare.

Jovenel Moise, fost om de afaceri în vârstă de 53 de ani, ajuns la putere în 2017, a fost împuşcat mortal în reşedinţa sa privată, iar soţia sa a fost rănită în atac. Un grup de mercenari columbieni sunt consideraţi principalii suspecţi, deşi nimeni nu a fost inculpat sau condamnat în legătură cu acest caz, reaminteşte Reuters. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: ‘Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili’

Cum se amestecă Rusia în alegerile din România. Expert: 'Facem parte dintre inamicii lor mai abordabili' Federația Rusă caută și, de multe ori, reușește să...

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN

Cum arată Ziua Vinului în fotografii în PMAN Sursa: ipn.md

Un olandez, arestat în Rusia pentru ‘violenţă’ împotriva unui ofiţer de poliţie

Un olandez, arestat în Rusia pentru 'violenţă' împotriva unui ofiţer de poliţie Justiţia rusă a dispus vineri plasarea în arest provizoriu a unui cetăţean olandez...

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT

La Chişinău se desfăşoară IT Career Expo 2024, cel mai amplu eveniment de orientare profesională în domeniul IT IT Career Expo 2024, considerat de specialişti...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.