X

Un tânăr din Pakistan a fost ucis de tren în timp ce filma un videoclip pentru Tiktok

Un tânăr din Pakistan a fost accidentat mortal de tren în timp ce mergea de-a lungul şinelor de cale ferată pentru a filma un videoclip pe care dorea să-l publice pe reţeaua de socializare TikTok, au anunţat sâmbătă responsabili ai poliţiei şi echipelor de intervenţie, informează AFP, potrivit agerpres.

Accidentul s-a produs vineri, în localitatea Rawalpindi, în apropiere de Islamabad, capitala ţării.

Citește și : Prima fotografie 3D a SARS-CoV-2

Hamza Naveed, în vârstă de 18 ani, mergea pe lângă şinele de tren în timp ce un prieten îl filma, a declarat pentru AFP Raja Rafaqat, purtătorul de cuvânt al operaţiunii locale de intervenţie.

”Trenul, care se afla în mişcare, l-a accidentat în timp ce poza pentru un videoclip şi mergea pe calea ferată”, a declarat Zaman. Salvatorii s-au grăbit să ajungă la faţa locului, dar tânărul era deja decedat.

Prietenii victimei le-au spus salvatorilor că acesta poza pentru o înregistrare video care urma să fie publicată pe TikTok şi pe alte conturi de pe reţelele de socializare”, a declarat Zaman.

Citește și : Serviciul militar în Grecia va creşte de la 9 la 12 luni

Un responsabil din cadrul poliţiei a confirmat accidentul.

Selfie-urile şi publicarea de înregistrări video pe reţelele de socializare sunt foarte populare în Pakistan, la fel ca şi în alte ţări, iar numeroşi tineri le folosesc pentru a-şi actualiza conturile de Facebook, Twitter şi TikTok.

Tags: Hamza NaveedislamabadpakistanRawalpindiTikTok
Categorii: Știrile zilei