Un tânăr turc, împuşcat mortal într-o cafenea dintr-o suburbie a Atenei

Publicat:

Un cetăţean turc de origine kurdă, în vârstă de 25 de ani, a fost împuşcat mortal într-o cafenea la Peristéri, în suburbia vestică a Atenei, a anunţat vineri poliţia, potrivit AFP, scrie agerpres.

Crima a avut loc miercuri seară când un necunoscut a intrat în cafenea şi a tras asupra tânărului, a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită de autorităţi.


Citește și : Ministrul apărării moldovean laudă de la Moscova relaţia Chişinăului cu Rusia

Rănită grav, victima a fost transportată imediat la un spital din apropiere, unde medicii nu au mai avut ce să facă decât să îi constate decesul, conform poliţiei.

La locul crimei, poliţia a descoperit trei gloanţe de 9 mm, două cartuşe şi un încărcător de cartuşe.

Conform primelor informaţii ale poliţiei, care este în căutarea autorului crimei, tânărul, căsătorit cu o femeie turcă, a venit în Grecia în urmă cu un an, fără documente.

Poliţia investighează mai multe piste, conform media din Grecia, unele afirmând că victima şi-ar fi părăsit ţara, unde era căutată de poliţia turcă. Alte media au vorbit despre o reglare de conturi pe fondul unei presupuse implicări într-o reţea de trafic de fiinţe umane.

Citește și : Partidul aflat la guvernare în Taiwan vreo o cooperare mai bună cu Tibetul

Numeroşi turci de origine kurdă continuă să plece în Grecia, ţară vecină cu Turcia, în contextul fluxului de opozanţi faţă de regimul lui Recep Tayyip Erdogan, care s-a intensificat în special după tentativa de lovitură de stat împotriva preşedintelui turc în iulie 2016.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia O moldoveanc a fost condamnată în Italia fiind acuzată de faptul că...

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.