X

Un traficant de cocaină din Anglia, prins în timp ce căuta Pokemoni

Un traficant de cocaină din Hampshire, Anglia, a fost prins în timp ce căuta Pokemoni pe stradă, informează mediafax.

Raymond Phipps, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, el făcând parte dintr-un grup de 7 persoane care vindeau droguri.

Citește și : Un an de RĂZBOI în Ucraina! Secretarul general al ONU critică un afront adus conştiinţei colective

Poliția a efectuat o investigație de un an numită “Operațiunea Tattoo”, în cadrul căreia Phipps a fost supravegheat. Apărarea a susținut însă că acesta se juca Pokemon Go. Avocata Ioana Nedelcu a spus că, atunci când polițiștii l-au prins, Raymond Phipps aduna Pokemoni.

Metro relatează că poliția a găsit 13.350 de lire sterline într-o geantă a lui Phipps, iar acesta a spus că era un cadou de nuntă de la bunica sa. Acuzarea a susținut că geanta avea amprentele unui alt membru al rețelei de traficanți.

Procurorul Robin Leach a declarat că Phipps era intermediarul rețelei de droguri, ce pare “extrem de sofisticată și bine organizată”.

Potrivit Poliției din Hampshire, Raymond Phipps „prindea” Pokémon și vindea droguri.

Citește și : Biden: Ieşirea Rusiei din START III nu indică intenţia de a recurge la arme nucleare

“Infracțiunile pe care le-ați comis sunt atât de grave încât nu se justifică doar o amendă sau vreo pedeapsă comunitară. Cu toate acestea, având în vedere circumstanțele atenuante personale referitoare la sănătatea dvs. și timpul pe care l-ați așteptat pentru proces, ordon o pedeapsă de 5 ani de închisoare”, a spus judecătorul.

Tags: cocainadroguriPokemoniRaymond Phippstraficant
Categorii: Diaspora