X

Un ucrainean a vrut să intre în Moldova cu permisul de conducere fals

Un ucrainean a vrut să intre în Moldova cu permisul de conducere fals

În punctul de trecere a frontierei comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, polițiștii de frontieră au depistat asupra unui cetățean al Ucrainei un permis de conducere falsificat. Acestuia nu i-a fost permisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova.

Potrivit Poliției de Frontieră, cazul a fost înregistrat ieri, 28 noiembrie, pe sensul de intrare în Republica Moldova, transmite Știri.md. 

Citeşte şi: Viktor Orban, otrava Ucrainei în UE – Stiripesurse.md

În calitate de pieton s-a prezentat un cetățean din Ucraina în vârstă de 22 de ani. Astfel, conform criteriilor de analiză de risc, tânărul a fost supus unui control special, iar în rezultat s-a descoperit permisul de conducere, pretins a fi emis de către autoritățile de baștină.

Un ucrainean a vrut să intre în Moldova cu permisul de conducere fals

Cercetarea suplimentară, cu ajutorul tehnicii speciale, a confirmat suspiciunile polițistului de frontieră – permisul este falsificat.

Cu toate acestea, despre cele depistate ucraineanul nu a vrut să le comunice oamenilor legii în ce circumstanțe a devenit posesorul falsului.

În continuare, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST cercetează cazul sub toate aspectele legale, documentul fiind ridicat. Străinul și-a întrerupt călătoria, revenind în Ucraina.

Tags: Palanca-Maiaki-Udobnoeucrainean
Categorii: SocialȘtirile zilei