X

Unde a dispărut tânăra din Orhei? Iubitul fetei oferă primele detalii

Unde a dispărut tânăra din Orhei? Iubitul fetei oferă primele detalii

Iubitul fetei din Orhei, care este de negăsit deja a cincea zi, oferă primele detalii legate de dispariția fetei.

Citește și: Atacuri masive în Ucraina. La Cernigov a fost bombardat un spital. Sunt morți și răniți

Tânărul spune că înainte de dispariție, Ana-Maria i-a scris un mesaj. Ulterior, a încercat să o sune și fata a închis, după care avea telefonul deconectat, a mărturisit tânărul pentru postul de televiziune Canal 5.

Potrivit băiatului, Ion Mocanu, prietena sa Ana-Maria, ar fi acceptat să urce într-o mașină la stația de așteptare din Orhei.  Potrivit tânărului, fata este însărcinată în luna a șasea și nu se simțea tocmai bine în seara dispariției. De aceea, ar fi trimis un prieten să o ia de la stație, dar ultimul nu ar mai fi găsit-o acolo.

„Am sunat eu un băiat din oraș de aici și i-am zis: te rog frumos dute și o ia pe Ana și du-o la cămin. La și 57 de minute îi scriu mesaj Anei să îmi scrie când urcă în mașină. Ea îmi scrie „bine” și la și 59 de minute ea îmi scrie „eu m-am urcat”. Eu văd mesajul pe interfață la telefon și peste 5 minute mă sună băiatul cela și îmi spune că nu e nimeni la oprire”, a mărturisit tânărul.

Ana-Maria Guja este originară din satul Susleni, raionul Orhei. Tânăra învață la Colegiul pedagogic din raion. Fata a dispărut în seara zilei de vineri, după ce a urcat într-o mașină la stația de așteptare a transportului public din Orhei.

Rudele au apelat la poliție, iar oamenii legii au solicitat ajutorul cetățenilor pentru a identifica locul aflării fetei dispărute.

Tags: fata disparutagravida disparutatinara din Orheitinara disparuta
Știrile zilei