Ungaria : Premierul Viktor Orban îi încurajează pe cetățeni să voteze la alegerile legislative

Publicat:

Premierul Viktor Orban i-a încurajat pe unguri să voteze la alegerile legislative de duminică, într-un mesaj video postat pe Facebook, informează MTI, potrivit agerpres.

Orban le-a transmis alegătorilor că trebuie să decidă “dacă bogăţiile ţării, câştigate cu greu, vor fi folosite pentru a sprijini familii, pensionari şi viitoare generaţii sau pentru a-i ajuta pe imigranţi”.


Citește și : Germania : O mașină a intrat în mulțime în centrul oraşului Münster. Câteva persoane au fost ucise

“Trebuie să decidem dacă permitem intrarea imigranţilor în Ungaria sau dacă ne protejăm ţara”, a mai spus premierul ungar.

Orban, unul dintre liderii cei mai controversaţi din Uniunea Europeană, porneşte favorit în alegerile parlamentare care au loc duminică în Ungaria.

Sondajele de opinie dau un avans de până la 30 puncte procentuale pentru Fidesz, partidul naţionalist-conservator al lui Viktor Orban, iar singura necunoscută a scrutinului de duminică pare să fie doar amploarea victoriei promise – în urmă cu patru ani, actualul premier a obţinut o ‘supermajoritate’ în parlament, dar de data aceasta ar putea să se mulţumească şi cu o majoritate relativă.

Citește și : Uniunea Europeană adaugă o persoană şi 21 de entităţi pe lista sancțiunilor contra Coreii de Nord

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda Un irlandez de 33 de ani a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de...

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui Un bărbat de 45 de ani, originar din Republica Moldova, a fost găsit...

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg

Rafael Nadal și Alexander Zverev au pierdut finalele de la Bastad și Hamburg Nadal a pierdut în 2 seturi în finala cu Borges, scor 2-6,...

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul

Jurnalist român: Israelul poate rezista pe mai multe fronturi, dar riscă să se extindă conflictul Statul Israel are capacitate de a rezista mai multor fronturi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.