X

Unităţile de transport achiziționate în cadrul Proiectului ‘Deșeuri Solide Chișinău’ au ajuns la destinaţie

Toate cele opt cap tractoare și opt semiremorci, achiziționate de către Primăria municipiului Chișinău, în cadrul Proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, au ajuns la destinaţie.

Potrivit Primăriei, unităţile de transport au trecut, conform procedurilor contractuale, procedura de verificare înainte de predare către client, după care au fost supuse testării tehnice și înmatriculate, transmite Știri.md

Citește și : Spînu vrea un acord cu chinezii pentru zboruri directe spre Hong Kong

În aceste context, în continuare, la fel conform procedurilor contractuale, urmează ca șoferii Întreprinderii Municipale să fie instruiți, privind modul de exploatare corectă a unităților de transport, care în cel mai scurt timp vor fi scoase la linie.

Astfel, cap tractoarele și semiremorcile destinate transportării deșeurilor au fost deja duse la Stația de Transfer din sectorul Ciocana al Capitalei.

Cele opt cap tractoare și opt semiremorci noi, au fost achiziționate de către Întreprinderea Municipală Autosalubritate de la compania georgiană GT Group, câștigătoarea licitației Proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, lotul trei, finanțat de către Primăria Municipiului Chișinău, BERD și E5P.  Valoarea totală a achiziției este de 1.635.760 mil euro.

Citește și : R. Moldova cumpără electricitate din Rusia la prețurile vechi

 

 

Tags: CiocanaDeșeuri Solide Chișinăuprimărietransport
Categorii: SocialȘtirile zilei