Universal pregăteşte un film biografic despre Britney Spears, bazat pe memoriile cântăreţei

Publicat:

Universal pregăteşte un film biografic despre Britney Spears, bazat pe memoriile cântăreţei

Un film biografic despre Britney Spears este în lucru, a anunţat joi Universal Pictures, care a cumpărat drepturile pentru memoriile starului pop.

Jon Chu, regizorul filmului “Crazy Rich Asians”, este aşteptat să regizeze filmul, a precizat compania, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Filmul se va baza pe cartea autobiografică a cântăreţei, “The Woman In Me”, care a fost publicată în octombrie anul trecut şi s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare numai în SUA.

Universal a câştigat o “licitaţie foarte competitivă” pentru drepturile de adaptare cinematografică, iar producătorul “La La Land” Marc Platt va supraveghea proiectul, potrivit declaraţiei.

“Lucrez la un proiect secret cu #MarcPlatt. El a făcut întotdeauna filmele mele preferate”, a anunţat Britney Spears joi pe reţelele de socializare.

Cartea îi permisese cântăreaţei să îşi revendice povestea, odată eliberată de tutela care i-a reglementat fiecare aspect al vieţii timp de 13 ani.

În ea, interpreta piesei “…Baby One More Time” revine asupra bătăliilor juridice dintre ea şi familia sa şi nu lasă nicio piatră neîntoarsă: de la copilăria sărăcăcioasă petrecută în umbra unui tată alcoolic, la relaţia de dragoste cu Justin Timberlake şi hărţuirea paparazzilor.

Ea dezvăluie că Justin Timberlake a forţat-o să avorteze în timpul relaţiei lor.

După coborârea sa în lumea interlopă în 2007, cântăreaţa a fost plasată sub tutela tatălui său, Jamie Spears, care i-a controlat banii şi viaţa privată, chiar şi atunci când a susţinut o serie de concerte în Las Vegas.

Dacă nu eram capabilă să iau decizii, de ce eram considerată capabilă să cânt în public?”, se întreabă cântăreaţa în cartea sa, povestind cum nu-şi mai controla dieta.

Impulsionată de fanii săi, uniţi sub sloganul “Free Britney”, vedeta pop s-a revoltat în cele din urmă, iar justiţia americană a anulat această tutelă în 2021.

Tatăl ei a susţinut întotdeauna că a avut în vedere interesul fiicei sale.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Filmul nu are încă o dată de lansare.

Universal a lansat deja biografii muzicale despre grupul hip-hop N.W.A (“Straight Outta Compton”) şi rapperul Eminem (“8 Mile”).

Studioul pregăteşte, de asemenea, alte filme biografice despre viaţa rapperului Snoop Dogg şi a cântăreţului Prince, care a murit în 2021.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Activişti ecologişti au blocat intrarea VIP a Stadionului Naţional din Varşovia unde va concerta Taylor Swift

Activişti ecologişti au blocat intrarea VIP a Stadionului Naţional din Varşovia unde va concerta Taylor Swift Mai mulţi tineri activişti ecologişti au blocat vineri dimineaţă...

O candidată Miss Africa de Sud, chestionată pentru originile ei nigeriene

O candidată Miss Africa de Sud, chestionată pentru originile ei nigeriene O candidată la concursul Miss Africa de Sud se află în centrul unor vii...

Schimbul de deţinuţi se adaugă moştenirii lui Biden în materie de politică externă, dar criticii văd riscuri şi republicanii au un nou motiv de...

Schimbul de deţinuţi se adaugă moştenirii lui Biden în materie de politică externă, dar criticii văd riscuri şi republicanii au un nou motiv de...

Dacă folosești Skype, trebuie să știi asta: Ce a decis să elimine Microsoft de pe platforma foarte populară cândva

Dacă folosești Skype, trebuie să știi asta: Ce a decis să elimine Microsoft de pe platforma foarte populară cândva Microsoft a anunțat că elimină toate...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.