X

Universitatea de Medicină și Farmacie a publicat rezultatele intermediare ale sesiunii suplimentare de admitere

Universitatea de Medicină și Farmacie a publicat rezultatele intermediare ale sesiunii suplimentare de admitere

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” a publicat rezultatele intermediare ale sesiunii suplimentare de admitere pentru studiile de licență, integrate și master (ciclul II). În cadrul sesiunii suplimentare, au participat 87 de candidați.

Pentru a finaliza procesul de admitere, candidații trebuie să prezinte originalele actelor depuse online la Comisia de admitere în zilele de 16, 17 și 19 august. Actele necesare includ actul de studii în original, copia calitativă a acestuia, buletinul de identitate valabil, certificatul de recunoaștere a actului de studii obținut în străinătate și alte documente relevante, potrivit omniapres.md.

Citește și: Alertă de călătorie în Grecia. Recomandările MAE

În plus, candidații trebuie să aducă 4 fotografii tip buletin (3 x 4 cm) și o copie a buletinului de identitate sau pașaportului. Neprezentarea actelor în original în termenul stabilit va duce la pierderea locului obținut prin concursul de admitere.

Actele vor fi prezentate la Comisia de admitere situată în Blocul didactic central al USMF.

Rezultatele finale vor fi publicate pe site-ul Universității pe 20 august, iar în zilele de 20 și 21 august se vor semna contractele și se vor achita taxele de studii.

Citește și: VIDEO Momentul când șeful regiunii Kursk i-a spus lui Putin că Rusia a pierdut controlul asupra a 28 de așezări din regiune, iar președintele Rusiei l-a întrerupt

Tags: admiterelicentamasterNicolae Testemițanu
Cultură și Media