Unul dintre câștigătorii celui mai mare premiu oferit de loteria EuroMillions a murit la 71 de ani

Publicat:

Colin Weir, unul dintre câștigătorii premiului de 185 de milioane de euro oferit de cea mai mare loterie europeană, a murit la vârsta de 71 de ani, anunță The Guardian, scrie mediafax.

Weir, care a donat o bună parte din premiu pentru campania privind independența Scoției, a murit după o scurtă suferință.


Citește și : Doi morţi şi un rănit, într-un incendiu produs la o exploatare de petrol şi gaze din nordul Rusiei

Weir și soția sa, Chris, din Largs, în North Ayrshire, au revendicat marele premiu EuroMillions, în valoare de 185 de milioane de euro în vara anului 2011. Cei doi au anunțat că au decis să se despartă la începutul anului 2019, după 38 de ani de căsnicie.

Moartea lui Weir a fost confirmată de biroul avocatului său: “Cu adâncă durere anunțăm moartea lui Colin Weir în cursul zilei de azi, după o scurtă suferință. Cerem să fie respectată intimitatea familiei și a prietenilor în acest moment apăsător. Nu vom face alte comentarii în afara mulțumirilor sincere adresate personalului de la Spitalul Universitar Ayr pentru grija și atenția de care au dat dovadă”.

Cei doi au ajuns în topurile bogătașilor după ce au ridicat premiul. Weir, fost cameraman pentru televiziune și soția sa, fostă soră medicală la un spital psihiatric, au doi copii maturi.

Citește și : Cel puțin 15 răniți după o explozie la o fabrică din Kansas

Cuplul a fondat Fondul de Caritate Weir în 2013 și au donat o parte din sumă unui club de fotbal local. Cei doi soți au donat și pentru campania privind independența Scoției, în 2014. După ce votul a fost defavorabil, cei doi au finanțat Partidul Național Scoțian.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor

Mai mult de jumătate dintre statele UE cer un nou sistem care să faciliteze returnarea migranţilor Un număr de 17 state europene au cerut Comisiei...

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici

O moldoveancă de 18 ani, ucisă cu bestialitate de un vecin, la Băcău: Crima a avut loc sub ochii fraților mai mici O moldoveancă de...

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.