‘Unul dintre ei trebuie SĂ CADĂ’: Elon Musk cere ca lista cu clienții lui Epstein să fie făcută publică

Publicat:

Elon Musk, miliardarul director de tehnologie care a anunțat recent un acord pentru achiziționarea Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, a cerut publicarea listei de clienți a traficantului sexual de copii Jeffrey Epstein, pentru ca „cel puțin unul dintre ei” SĂ CADĂ! Epstein a fost acuzat de trafic de copii. Potrivit jurnalistului Tom Elliott, „Dacă [‘fracțiunea neo-nazistă’ a GOP se extinde în noiembrie], s-ar putea să ne uităm înapoi la acest lucru… ca pe un moment esențial, când un miliardar petulant și nu atât de strălucitor a cumpărat în mod întâmplător unul dintre cele mai influente aparate de mesagerie și pur și simplu l-a predat extremei drepte.”

„Suntem la doar doi ani până când Donald Trump poate recâștiga autoritatea prezidențială”, a declarat Hasan în videoclip. Săptămâna aceasta ar putea fi amintită ca fiind momentul critic în care un miliardar petulant și nu atât de strălucitor a achiziționat neglijent unul dintre cele mai importante aparate de comunicații din lume și tocmai l-a predat extremei-dreapte.” Răspunzând la aceasta, Musk a acuzat NBC că „pretinde literalmente că republicanii sunt naziști…”


Potrivit unui alt tweet, Musk a spus că declarațiile au fost făcute de „aceeași organizație care a acoperit scandalul laptopurilor Hunter Biden, a lansat povestea despre Harvey Weinstein devreme și a distrus-o și i-a construit lui Matt Lauer biroul de violuri”. „Minunați indivizi.” Când un al treilea utilizator de Twitter a intervenit, el a subliniat că procesul lui Ghislaine Maxwell, complicele lui Epstein, a atras foarte puțină atenție în comparație cu alte incidente mai mici.

„Asta spune totul atunci când auzim mai multe despre Will Smith care l-a lovit pe Chris Rock decât despre procesul lui Ghislaine Maxwell”, argumentează autorul. Ca un punct de interes suplimentar, contul dedicat urmăririi procesului Ghislaine Maxwell a fost suspendat după ce a câștigat popularitate. Indivizi drăguți, cu siguranță…”, a spus utilizatorul pe Twitter.

„Unde este lista lor de „clienți”?” a întrebat Musk ca răspuns. Cu siguranță ar trebui scos la iveală măcar unul dintre ei!?” Musk, pe de altă parte, și-a repetat încrederea că Twitter are potențialul de a deveni „cel mai de încredere… forum de pe planetă”. „Există un potențial extraordinar ca Twitter să devină cea mai de încredere și mai incluzivă platformă de pe planetă!” a spus Musk.

„De aceea trebuie să eliminăm roboții, spam-ul și fraudele din sistem. Este ceva cu adevărat reprezentativ pentru opinia publică sau este opera unei singure persoane care gestionează 100.000 de conturi false? Nu poți spune în acest moment. El a continuat spunând că algoritmii trebuie să fie ‘open source’ și că orice influență umană trebuie recunoscută în mod deschis. „Atunci se va câștiga încrederea”, spune autorul.

În urma comentariilor „adorabile” ale lui Musk de săptămâna trecută, actorul William Shatner, binecunoscut pentru interpretarea căpitanului Kirk în serialul de televiziune „Star Trek”, și-a exprimat interesul să lucreze cu el la noua „față a Twitter”.

„Apropo, din moment ce pare a fi ultimul „lucru” de aici, anunț că voi continua să folosesc Twitter. În afară de asta, cred că @elonmusk este adorabil. Dezvăluire completă: Încerc să-l conving pe Elon Musk să mă angajeze să fiu reprezentant al Twitter. „#dumpthebird”, a spus actorul William Shatner pe Twitter joi. Musk a reacționat la remarca lui Shatner adăugând: „Veți fi întotdeauna căpitanul meu”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina vor fi prelungite până la sfârșitul anului

Restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina vor fi prelungite până la sfârșitul anului Restricțiile la importul de cereale și oleaginoase din Ucraina...

Cât a costat Forumul Național ‘Cahul4Culture’

Cât a costat Forumul Național 'Cahul4Culture' În perioada 1-3 iulie, în municipiul Cahul a fost organizat Forumul Național „Cahul4Culture” pe tema „Rolul politicilor culturale în...

Recean: Antreprenorii din Ceadîr-Lunga reușesc să-și extindă piețele de desfacere și contribuie la creșterea economică a țării

Recean: Antreprenorii din Ceadîr-Lunga reușesc să-și extindă piețele de desfacere și contribuie la creșterea economică a țării În cadrul vizitei sale în municipiul Ceadîr-Lunga, prim...

Șeful Marelui Stat Major, în vizită la mai multe unități militare din municipiul Ungheni și Bălți

Șeful Marelui Stat Major, în vizită la mai multe unități militare din municipiul Ungheni și Bălți Șeful Marelui Stat Major, generalul Eugen Ohladciuc, a vizitat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.