(UPDATE) Atentat cu maşină-capcană în Iran. Cel puţin două persoane au murit – VIDEO

Publicat:

UPDATE: Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite într-un atentat sinucigaş cu maşină-capcană care a avut loc asupra unui post de comandament al poliţiei în oraşul Chabahar din sud-estul Iranului, relatează AFP, potrivit agerpres.

Mai multe media iraniene au transmis că mai întâi s-au auzit focuri de armă, urmate de o explozie puternică în jurul orei locale 10:00 în acest oraş-port situat la o sută de kilometri vest de frontiera pakistaneză, în provincia Sistan-Baluchistan, unde au loc cu regularitate violenţe atribuite unor grupări jihadiste sau separatiste.


Ştire iniţială: Cel puţin patru persoane au murit joi într-un atentat cu maşină-capcană asupra unei secţii de poliţie în sud-estul Iranului, a relatat televiziunea de stat, care a adăugat că multe alte persoane au fost rănite, potrivit Reuters şi AFP.

“Cel puţin patru persoane au căzut martiri, iar multe altele au fost rănite” în acest “atentat terorist” care a avut loc în oraşul Chabahar, a precizat televiziunea de stat.

Citeşte şi: Două avioane ale armatei americane s-au ciocnit pe coasta Japoniei

Deşi detaliile atacului sunt încă neclare, se pare că postul regional al comandamentului poliţiei a fost atacat de un grup de bărbaţi înarmaţi încă neidentificaţi.

“Ei au atacat şi au fost respinşi de forţele de securitate, după care au aruncat în aer o maşină-capcană”, a declarat la televiziunea de stat Rahmdel Bameri, guvernator de Chabahar.

Citeşte şi: Un cutremur puternic a lovit paradisul indonezian

Explozia a fost extrem de puternică.

Port la Oceanul Indian la o sută de kilometri vest de frontiera dintre Iran şi Pakistan, Chabahar este situat în provincia Sistan-Baluchistan, unde au loc cu regularitate atentate atribuite unor grupări jihadiste sau separatiste.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

OPINIE – De ce este Maia Sandu lideră în toate sondajele din R. Moldova?

De ce este Maia Sandu lideră în toate sondajele din R. Moldova? Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, 33,7% ar vota pentru actualul...

Europa îi rânjește în față propriului electorat (editorial)

Europa îi rânjește în față propriului electorat   Dreapta a câștigat teren la alegerile din Uniunea Europeană, însă noua ei conducere e tot cea veche   Alegătorii europeni...

Povestea lui Joe Biden: Moartea soției și a fiicei într-un accident, cancerul fiului Beau, politica

Povestea lui Joe Biden: Moartea soției și a fiicei într-un accident, cancerul fiului Beau, politica O inimă de piatră. Forțat să părăsească scena politică, furios...

Retragerea lui Biden, un avantaj pentru România?

Retragerea lui Biden, un avantaj pentru România? Retragerea lui Joe Biden din cursa prezidențială le dă democraților posibilitatea să vină cu un candidat proaspăt, capabil...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.