UPDATE. Cel puţin 47 de morţi şi 46 de răniţi într-o EXPLOZIE la o fabrică de artificii din Indonezia

Publicat:

UPDATE: Numărul persoanelor ce şi-au pierdut viaţa în explozia urmată de un incendiu care a avut loc joi la o fabrică de artificii din Indonezia a crescut la 47, iar numărul celor răniţi a ajuns la 46, a anunţat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale Argo Yuwono la Metro Television, informează Reuters.

‘Sunt 47 de trupuri neînsufleţite. Am aflat că acolo lucrau 103 muncitori’, a spus Yuwono.


Potrivit noilor date, 46 de oameni au fost răniţi în explozie, aceştia fiind duşi la trei spitale din apropiere, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Datele iniţiale indicau cel puţin 27 de persoane de morţi şi cel puţin 35 de răniţi în deflagraţia survenită la fabrica situată la sud-vest de capitala Indoneziei, Jakarta. În imaginile difuzate de televiziuni se putea vedea cum un fum negru şi dens se ridica deasupra unei fabrici din oraşul Tangerang.

Un oficial din cadrul serviciului de pompieri, Oni Sahroni, a declarat pentru Metro TV că toate victimele sunt angajaţi ai fabricii de artificii din Tangerang.

Martori citaţi de Reuters au afirmat că au avut loc două explozii, la circa trei ore una de alta.

Ştire iniţială: Cel puţin 27 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 35 au fost rănite într-o explozie, urmată de un incendiu, la o fabrică de artificii dintr-o zonă de la sud-vest de capitala indoneziană Jakarta, au indicat joi media locale, relatează Reuters, DPA, Xinhua, potrivit agerpres.

În imaginile difuzate de televiziuni se putea vedea cum un fum negru şi dens se ridica deasupra unei fabrici din oraşul Tangerang.

Un oficial din cadrul serviciului de pompieri, Oni Sahroni, a declarat la Metro TV că toate victimele sunt angajaţi ai fabricii de artificii din Tangerang. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21 Prietena mea genială, de Elena Ferrante, tradusă în engleză de Ann Goldstein...

‘Despicable Me’, prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari

'Despicable Me', prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari "Despicable Me 4" s-a impus la box office-ul internaţional, câştigând...

Netflix a dezvăluit imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului ‘Strange Things’

Netflix a dezvăluit imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului 'Strange Things' Netflix a dezvăluit luni imagini din culisele celui de-al...

Nominalizările la premiile Emmy o să fie anunţate miercuri: Netflix se pregătește să dea marea lovitură

Nominalizările la premiile Emmy o să fie anunţate miercuri: Netflix se pregătește să dea marea lovitură Serialele "The Bear", "Shogun" şi "Baby Reindeer" sunt cotate...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.