X

Usatîi acuză PAS că se implică în presiuni şi intimidare a primarilor din teritoriu

Preşedintele Partidului nostru (PN), Renato Usatîi, i-a acuzat pe reprezentanţii PAS, aflat la guvernare, că se implică în presiuni şi intimidare a primarilor din teritoriu.

Într-o conferinţă de presă la Chişinău, el a spus că deputatul Gheorghe Iachim şi reprezentantul cancelariei de stat din raionul Sângerei, Cristian Cainarean au mers la primarul satului Ţambula, Mihail Col invitându-l să candideze din partea partidului de la guvernare.

Citește și : Maia Sandu şi-a vândut stiloul cu 6.000 de euro

Potrivit lui Usatîi, în schimb acestuia i s-a promis că vor stinse datoriile administraţiei locale în valoare de 980.000 de lei şi-i vor aloca suplimentar circa patru milioane de lei pentru dezvoltarea satului.

Usatîi i-a numit ticăloşi pe cei de la PAS, cerându-i preşedintelui Maia Sandu şi preşedintelui parlamentului, Igor Grosu, să oprească valul de intimidări la adresa primarilor.

„Voi până pe 6 septembrie trebuie să adunaţi dovezi despre vinovăţia cuiva. A fondatorilor partidelor de hoţi sau de formaţiuni precum „Şansă” şi „Renaştere”. Dacă nu l-aţi găsit pe Şor şi nu l-aţi adus într-un sac negru, atunci din 6 septembrie oamenii au început campania electorală. Încetaţi tentativele de a-i exclude pe oameni din cursa electorală sau să puneţi presiune asupra lor”, a cerut Usatîi.

Citește și : A început marea curăţenie de toamnă în Chişinău

Tags: Cristian CainareanMihail ColPASPNRenato Usatîi
Categorii: PoliticăȘtirile zilei