X

Usatîi: Dacă va mai trebui să lupt și cu mafia, asta voi face și chiar o voi conduce

Liderul Partidului Nostru a promis, la o conferință de presă, că va soluționa problemele orașelor și satelor în care formațiunea sa a câștigat mandatele de primari și nu doar asta.

„Dacă va mai trebui să lupt și cu mafia, credeți-mă, asta voi face și chiar o voi conduce”, a spus Usatîi, fără a explica ce exact a avut în vedere.

Citeşte şi: Spînu, despre protestul transportatorilor: Nu am înțeles care sunt cerințele lor decât faptul că vor să rămână totul pe vechi

„Dacă pe lângă soluționarea problemelor orașelor, noi trebuie încă să luptăm și cu mafia, atunci, credeți-mă, nu doar voi lupta, dar chiar eu o voi conduce.

În viață, eu niciodată nu m-am temut de ceva sau cineva, nu mă tem și nu mă voi teme”, a menționat Usatîi la o conferință în care a declarat că ar fi îndeplinit, anterior, mai multe ordine venite direct de la liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a făcut „dezvăluiri” despre politicieni din Moldova, dar și despre „atentate” eșuate asupra vieții sale.

Citeşte şi: Armistiţiul între Israel şi Hamas va începe vineri dimineaţa şi primii ostatici vor fi eliberaţi în cursul după-amiezii

Tags: mafiaMoldovaUsatîi
Categorii: PoliticăȘtirile zilei