Usatîi: PAS a făcut numai nebunii în trei ani de zile

Publicat:

Usatîi: PAS a făcut numai nebunii în trei ani de zile

Despre cum a guvernat PAS țara în ultimii trei ani poți scrie o carte, iar titlul ei va fi „Cod galben de PAS, cod roșu de minciună”. Astfel a comentat președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, rezultatele dezastruoase ale PAS de când a obținut toată puterea în Moldova.

Potrivit politicianului, oamenii au avut mari așteptări, însă „PAS a făcut numai nebunii în trei ani de zile”, potrivit paranteze.md.


Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

„În loc să se ascundă undeva la umbră, să nu-i vadă nimeni, au decis să ne sufoce, pe căldura asta, cu minciunile lor. Trebuie să fii tare pierdut în spațiu și să fii foarte nesimțit ca să ieși în fața oamenilor și să te lauzi cu faptul că în trei ani de zile n-ai făcut nimic”, a spus Usatîi.

El a subliniat că PAS a eșuat în toate domeniile: justiția este subjugată, economia e la pământ, tarifele sunt cele mai mari din regiune, concursurile sunt trucate, criminalitatea și infracțiunile au înflorit, oamenii nu se simt în siguranță.

„Multe, foarte multe, că nu poți să le enumeri pe toate. Dar cel mai grav este că PAS a dus la prăbușirea speranțelor și a încrederii în instituțiile statului, încredere care cu greu mai poate fi refăcută. Cum a guvernat PAS, poți să scrii o carte, iar titlul ar suna așa – Cod galben de PAS, cod roșu de minciună”, a menționat Usatîi.

Politicianul este încrezut că actuala guvernare trebuie să plece cât mai repede. Iar țara are nevoie de o resetare și de o schimbare, în caz contrar „Moldova va dispărea sau, în cel mai bun caz, se va duce de râpă”.

Renato Usatîi a declarat că, dacă va avea mandatul de președinte, este gata se mă implice și să scoată țara de sub „ciuma galbenă”, iar după asta toți cetățenii împreună să facă curățenie în țară.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

„Știu de ce au nevoie oamenii. Iar agenda mea politică coincide cu interesul și bunăstarea cetățenilor. Împreună cu echipa mea suntem gata să o luăm de la capăt. Iar pentru asta este  nevoie de dictatură: dictatura ordinii în interesul țării și dictatura responsabilității față de oameni!”, a conchis Usatîi.

În urma alegerilor parlamentare aniticipate din iulie 2021, PAS a obținut 63 de mandate de deputat, având majoritatea parlamentară și instituind controlul absolut asupra tuturor instituțiilor statului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Papa Francisc va oficia o liturghie pe stadionul din Bruxelles pe 29 septembrie

Papa Francisc va oficia o liturghie pe stadionul din Bruxelles pe 29 septembrie Vaticanul a publicat vineri programul călătoriei papei Francisc în Luxemburg şi Belgia...

Operațiune-mamut în peste 20 de ţări europene, inclusiv România: Sute de milioane de euro în obiecte e artă furate, recuperate

Operațiune-mamut în peste 20 de ţări europene, inclusiv România: Sute de milioane de euro în obiecte e artă furate, recuperate Amfore, obiecte din aur, picturi:...

Femeie lovită de un automobil la poarta bisericii din Basarabeasca. Șoferul a dat bir cu fugiții

Femeie lovită de un automobil la poarta bisericii din Basarabeasca. Șoferul a dat bir cu fugiții O femeie a ajuns la spital, după ce a...

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene Comisia Europeană a anunţat vineri că va oferi Autorităţii Naţionale...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.