X

Usatîi s-ar lua oricând ‘la trântă’ cu Ceban pentru Primăria Capitalei

Usatîi s-ar lua oricând ‘la trântă’ cu Ceban pentru Primăria Capitalei

„Dacă candidam în funcția de primar al Capitalei, mă băteam la egal cu Ion Ceban”. Declarațiile au fost făcute de politicianul Renato Usatîi în cadrul unei emisiuni. Acesta a menționat că, chiar dacă primarul Capitalei are un rating mai mare printre cetățenii Chișinăului, el cu siguranța l-ar fi întrecut.

Citeşte şi: Republica Moldova este din ce în ce mai îngrijorată de războiul care-i bate la uşă

„Eu am cel mai bun azil de câini din Moldova, construit după standardele europene. Noi suntem unicul oraș din Moldova care trei ani la rând am fost cel mai transparent. Am primit din România diplomă pentru „Cea mai transparentă Primărie de peste Prut””, spune Renato Usatîi, liderul „Partidului Nostru”, transmite Știri.md.

Potrivit lui Usatîi, Bălți este primul oraș din istoria Republicii Moldova care a câștigat un grant de 300.000 de euro din partea Guvernului Suediei.

Usatîi s-ar lua oricând ‘la trântă’ cu Ceban pentru Primăria Capitalei

„Eu am ceva în spate, eu am construit ceva în viața asta, mult mai mult decât unele companii din Moldova”, a mai spus politicianul.

Renato Usatîi a anunțat nu va participa în acest an la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Potrivit liderului „Partidului Nostru”, ei au un alt candidat, care este cunoscut în toată țara și care, după spusele politicianului, cu siguranță va câștiga. Declarațiile au fost făcute în cadrul noii sale emisiuni, difuzată pe Youtube, în colaborare cu moderatorul Gheorghe Gonța.

Tags: alegerichisinauIon CebanprimărieRenato Usatîi
Categorii: PoliticăȘtirile zilei