X

Valentin Petic s-a oprit în sferturile de finală la Jocurile Olimpice de la Paris

Valentin Petic s-a oprit în sferturile de finală la Jocurile Olimpice de la Paris

Luptătorul de stil greco-roman Valentin Petic a debutat cu victorie la Jocurile Olimpice de la Paris, înfruntându-l pe chilianul Nestor Almanza Truyol. Din păcate, în sferturile de finală, sportivul din Moldova a pierdut cu scorul de 1-3 împotriva azerului Hasrat Jafarov.  

Azi dimineață, Valentin Petica câștigat lupta cu Nestor Almanza Truyol, calificându-se în etapa următoare la categoria de 67 kg. Ulterior, însă luptătorul nostru de stil greco-roman, a cedat cu scorul de 1-3 în sferturile de finală în fața azerului Hasrat Jafarov, vicecampion mondial din 2023 și campion european în ultimii doi ani, potrivit tv8.md.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

„Aceasta nu este doar o înfrângere, ci și o oportunitate de a învăța și de a crește. Valentin a dat tot ce a avut mai bun pe covorul olimpic și ne-a demonstrat din nou cât de determinat și curajos este. Dacă Jafarov va câștiga în semifinale, Valentin va avea șansa să continue lupta în recalificări, deschizându-se o nouă oportunitate de a ne arăta abilitățile sale”, se arată în mesajul Comitetului Național Olimpic.

 

Tags: Jocurile olimpiceValentin Petic
Sport