X

Vama Isaccea-Orlovka a fost ÎNCHISĂ

Vama Isaccea-Orlovka a fost ÎNCHISĂ

Punctul de trecere a frontierei „Isaccea-Orlovka” de la granița cu România și-a suspendat temporar operațiunile de trecere, a anunțat Serviciul Vamal al Ucrainei. Decizia a fost luată în urma atacului aerian din noaptea de marți, 2 octombrie, asupra teritoriului ucrainean, scrie UNIAN.

Citeşte şi: Netanyahu: ”Iranul a comis o greşeală gravă şi va plăti preţul pentru asta” – Stiripesurse.md

În prezent, autoritățile ucrainene desfășoară măsuri de stabilizare a activității punctului de frontieră, iar, potrivit informațiilor preliminare, trecerea frontierei ar putea fi reluată după ora 11:00. Cetățenii sunt îndemnați să ia în considerare acest aspect la planificarea călătoriilor.

Atacul nocturn asupra Ucrainei

În noaptea de 1 octombrie, armata rusă a atacat regiunea Sumî, lovind infrastructura critică din mai multe comunități. Din primele informații, localitățile Șostka, Gluhov și Iampol au rămas fără energie electrică.

Totodată, în dimineața zilei de 2 octombrie, forțele ruse au lansat o bombă ghidată în raionul Kiev din orașul Harkov. Potrivit primarului, la locul impactului intervin echipe specializate pentru evaluarea pagubelor. „Din fericire, nu există victime”, a declarat edilul.

Citeşte şi: Mesaje RO-Alert în Tulcea şi Galaţi! România a trimis patru avioane de luptă la graniţa cu Ucraina – Stiripesurse.md

Tags: IsacceaOrlovkaRomaniaucrainaVama
Externe