Vasile Bolea s-a dat în stambă în faţa poliţiştilor de la Rutieră

Publicat:

Vasile Bolea s-a dat în stambă în faţa poliţiştilor de la Rutieră

Transfugul Vasile Bolea consideră că statutul de deputat îi permite să circule la volanul unei mașini fără revizia tehnică și asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA). Acesta a fost stopat pe 8 iulie în trafic de polițiștii de patrulare la Cimișlia, iar atunci când a fost întrebat de revizia tehnică și RCA, deputatul le-a spus oamenilor legii că… este deputat.

Citeşte şi: Biden promite noi măsuri pentru apărarea aeriană a Ucrainei – Stiripesurse.md


Ulterior, Vasile Bolea, care merge în Parlament îmbrăcat într-un tricou cu inscripția „Putin Team” (Echipa lui Putin n.r.), a intrat într-un dialog spumos cu polițiștii, care a fost filmat. Oamenii legii au vrut să se convingă că Bolea este deputat și dacă legitimația pe care o deține mai e valabilă.

Vasile Bolea s-a dat în stambă în faţa poliţiştilor de la Rutieră

„Conform Constituției R. Moldova, Legii cu privire la statutul deputatului, regulamentului Parlamentului… Dvs. cunoașteți procedurile. Eu m-am identificat”, a spus Bolea, atunci când a fost întrebat de revizia tehnică.

(Polițist) Aveți legitimația de deputat?

(Vasile Bolea) Da, o am.

(Polițist) Puteți să o prezentați, ca să vedem dacă într-adevăr sunteți deputat?

(Polițist) E valabilă? Nu are termen de valabilitate?

(Polițist) Eu nu știu, pentru că nu am fost deputat.

Vasile Bolea s-a dat în stambă în faţa poliţiştilor de la Rutieră

Vasile Bolea a plecat primăvara trecută din Partidul Socialiștilor din R. Moldova, după o vizită în Israel unde s-a întâlnit cu fugarul Ilan Șor, iar ulterior a anunțat că aderă la Partidul „Renaștere”.

Partidul „Renaștere” s-a activizat după ce s-a pus în discuție scoaterea Partidului „Șor” în afara legii. Astfel, mai mulți deputați socialiști, dar și membri ai formațiunii lui Igor Dodon din teritoriu și-au anunțat aderarea la Partidul „Renaștere – Возрождение”.

Deputații Irina Lozovan și Alexandru Nesterovschi au fost primii care au părăsit PSRM, în martie 2023, iar acum sunt cercetați penal într-un dosar privind finanțarea ilegală a unei formațiuni politice. La scurt timp, ei au fost urmați de colegii lor Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Hugh Grant spune că noul film ‘Bridget Jones’ este foarte trist

Hugh Grant spune că noul film 'Bridget Jones' este foarte trist Hugh Grant a avertizat că cel de-al patrulea episod al francizei „Bridget Jones”, care...

O companie oferă ‘inspectori’ de loialitate. Aceștia îi verifică pe cei care își înșală partenerul

O companie oferă 'inspectori' de loialitate. Aceștia îi verifică pe cei care își înșală partenerul O companie americană oferă „inspectori” de loialitate care îi verifică...

Uraganul Helene și teoria conspirației. Unii americani cred că furtuna a fost provocată de oameni

Uraganul Helene și teoria conspirației. Unii americani cred că furtuna a fost provocată de oameni Mai multe teorii ale conspirației legate de uraganul Helene au...

Cele mai cool 38 de cartiere din lume

Cele mai cool 38 de cartiere din lume Time Out a anunțat care sunt zonele la modă care trebuie vizitate, un cartier din Marsilia fiind...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.