Veniți la IA MANIA 2024? Vedeți tot ce trebuie să cunoașteți despre festival

Publicat:

Veniți la IA MANIA 2024? Vedeți tot ce trebuie să cunoașteți despre festival

Prieteni, cel mai mare festival de tradiții din Republica Moldova își deschide porțile în câteva ore, iar noi vrem să vă fim utili, de aceea v-am pregătit o listă de răspunsuri la cele mai frecvențe întrebări despre Festivalul IA MANIA 2024, transmite agora.md.

Pot fi biletele cumpărate la intrare și cât costă? Da, puteți cumpăra bilete la intrare. Un bilet pentru o persoană costă – 400 de lei, iar oferta pentru gașcă – patru bilete la 1200 de lei.


Cine are acces gratuit la festival? Copii sub 12 ani și pensionarii – INTRARE GRATUITĂ (la prezentarea carnetului de pensionar). Refugiații din Ucraina au acces GRATUIT la eveniment, la prezentarea unui act de identitate. Persoanele cu necesități speciale, de asemenea au acces gratuit la eveniment.

Cum putem ajunge la IA MANIA?

...

Va fi organizat transport ? Da, de la stația vizavi de Circ, prețul unui bilet fiind de 45 MDL (o direcție) .

Citește și: Premieră spectaculoasă la gara de tren din Bălți: „Temă pe acasă” de Nicolae Dabija

...

Festivalul IA MANIA 2024

K Lumea

Este loc de parcare? Cât costă? Da, este parcare GRATUITĂ pentru vizitatorii festivalului, chiar lângă stadionul satului și va fi dirijată de poliția din Dubăsari.

Este spațiu de joacă pentru copii? Da, este un spațiu de joacă cu umbră și zeci de activități pentru ei.

...

Festivalul IA MANIA 2024

K Lumea

Dacă nu avem ie, putem veni la eveniment? Sigur! Mai mult de atât, aveți posibilitatea să achiziționați una pe loc, la festival.

...

Festivalul IA MANIA 2024

K Lumea

Meteorologii ne promit astăzi temperaturi caniculare, de aceea recomandăm să luați cu voi: pălării, umbrele, haine ușoare și răcoroase, cremă pentru protecție solară, păturele.

Mai mult, aveți voie să luați cu voi genți frigidere portabile (fără alimente), scaune și mese pliabile de picnic, nu mai mari de 60*80cm.

...

Festivalul IA MANIA 2024

K Lumea

Organizatorii festivalului vă recomandă să nu aduceți pe teritoriul festivalului următoarele lucruri: arme, obiecte ascuțite, explozibile, alcool, droguri, produse alimentare.

Pentru mai multe detalii vă recomandăm să urmăriți pagina de instagram @iamania_festival

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Tinerii, încurajați să devină lideri activi la Forumul Tinerilor din Republica Moldova 2024

Tinerii, încurajați să devină lideri activi la Forumul Tinerilor din Republica Moldova 2024 În acest weekend, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți a găzduit cel...

Ciolacu: România resimte pericolele războiului hibrid care îmbracă diferite forme

Ciolacu: România resimte pericolele războiului hibrid care îmbracă diferite forme România resimte pericolele războiului hibrid care îmbracă diferite forme, în contextul războiului Rusiei împotriva Ucrainei,...

Ministrul Bolea invită marţi agricultorii la MAIA

Ministrul Bolea invită marţi agricultorii la MAIA Proiectul de modificare a legii licențierii importului de cereale a fost înregistrat în Parlament, anunță Ministerul Agriculturii și...

Coraportorii Comisiei de Monitorizare a APCE într-o vizită de documentare în Republica Moldova

Coraportorii Comisiei de Monitorizare a APCE într-o vizită de documentare în Republica Moldova Coraportorii Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Pierre-Alain...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.