Vestul Sălbatic s-a mutat în Brooklyn! Trei polițiști au fost răniți!

Publicat:

Un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat miercuri în gât un poliţist în cartierul Brooklyn din New York, iar doi colegi ai acestuia care s-au grăbit să-i vină în ajutor au fost răniţi, înainte de a-l împuşca pe atacator de mai multe ori, a comunicat poliţia, transmite Reuters, potrivit agerpres.


Toţi cei patru bărbaţi răniţi în incident au fost duşi la spitalul Kings County, unde poliţiştii sunt în stare stabilă, iar suspectul se află în stare critică, potrivit sursei citate.

Citește și: George Floyd fusese INFECTAT cu coronavirus

Atacul din Brooklyn s-a produs pe fondul protestelor de amploare şi al câtorva violenţe la New York în urma decesului afro-americanului George Floyd la Minneapolis.

Nu este clar deocamdată dacă atacul din Brooklyn a avut legătură cu protestele, însă şeful poliţiei din New York, Dermot Shea, a precizat că poliţiştii se aflau în acel moment la datorie pentru a opri jafurile.

Un bărbat s-a apropiat ‘ca din întâmplare’ de unul dintre ei, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în partea din stânga a gâtului, a relatat Shea.

‘Pare să fi fost un atac cu totul laş, mârşav, absurd asupra unui poliţist fără apărare. Slavă Domnului că nu ne pregătim pentru o înmormântare’, a comentat el.

Ceilalţi doi poliţişti au auzit împuşcături trase de la două străzi distanţă, au alergat şi au văzut că suspectul îi luase pistolul colegului lor rănit.

Citește și: ATAC cu cuțitul într-o școală din China (VIDEO)! 40 de oameni au fost răniți

În timpul luptei, cei doi au fost răniţi la mâini, a mai spus Dermot Shea, fără alte detalii.

Poliţia din Brooklyn a intervenit într-o mulţime de circa 1.000 de protestatari care sfidau, chiar dacă paşnic, restricţiile de deplasare, şi a lovit cu bastoane demonstranţi şi jurnalişti care fugeau să se adăpostească de ploaia torenţială.

Ciocnirile din Brooklyn par să fi fost cele mai grave dintr-o noapte mai liniştită decât precedentele.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu...

Antarctica ‘înverzește’ într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice

Antarctica 'înverzește' într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice Un nou studiu arată că porțiunea acoperită de vegetație din Peninsula Antarctică a crescut de peste...

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.