Vicepremierul canadian intră în izolare după ce a primit o notificare din aplicaţia COVID Alert

Publicat:

Vicepremierul canadian Chrystia Freeland a anunţat sâmbătă că intră în izolare după ce a primit o notificare din aplicaţia mobilă anti-COVID, relatează AFP, potrivit agerpres.

”Astăzi am fost testată pentru COVID-19 după ce am primit o notificare din aplicaţia COVID Alert. Sunt în carantină acasă, aşteptând rezultatele testului meu de screening”, a scris pe Twitter Chrystia Freeland, de asemenea ministru al Finanţelor.


Citește și : Macron: Musulmanii pot fi ‘şocaţi’ de caricaturile cu profetul Mohamed, dar că ele nu justifică violenţa

”Aplicaţia COVID Alert este un instrument important în lupta noastră împotriva virusului”, a adăugat ea, încurajându-i pe canadieni să o descarce şi să o folosească.

Aplicaţia a fost descărcată de aproximativ 4,9 milioane de ori de la lansare şi aproape 3.000 de canadieni au semnalat un rezultat pozitiv, potrivit presei canadiene.

În martie, în timpul primului val al noului coronavirus, prim-ministrul Justin Trudeau a intrat în izolare după ce soţia sa Sophie Grégoire-Trudeau a fost infectată.

Citește și : Ciocniri între manifestanţi împotriva restricţiilor şi poliţie în Spania şi Italia

Doi lideri ai unor partide din opoziţie, Erin O’Toole din Partidul Conservator şi Yves-Francois Blanchet din Blocul Québécois, s-au infectat în septembrie anul trecut.

Intrată într-un al doilea val de pandemie din septembrie, Canada a înregistrat sâmbătă peste 234.500 de cazuri şi 10.136 de decese.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Instruiți să detecteze armele de foc și munițiile cu raze X

Instruiți să detecteze armele de foc și munițiile cu raze X Reprezentanți din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău de comun cu cei...

Nordul țării scapă de caniculă. La sud și centru rămâne în vigoare Codul galben și portocaliu

Nordul țării scapă de caniculă. La sud și centru rămâne în vigoare Codul galben și portocaliu Canicula scade din intensitate. Meteorologii au actualizat alertele. Respectiv,...

Atenție! Vin alte intemperii peste Moldova. Este emisă avertizare Cod galben

Atenție! Vin alte intemperii peste Moldova. Este emisă avertizare Cod galben După mai multe zile de foc, urmează ploi, furtuni și grindină. A fost emisă...

FOTO// Pădurea din Cahul distrusă de incendiu are nevoie de 7 ani și sute de mii de lei pentru reabilitare

Pădurea din Cahul distrusă de incendiu are nevoie de 7 ani și sute de mii de lei pentru reabilitare Pentru reabilitarea fâșiei forestiere din Cahul,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.