X

Viceprimarul Capitalei îşi caută scuze: ‘În toate orașele lumii sunt probleme’

Viceprimarul Capitalei îşi caută scuze: ‘În toate orașele lumii sunt probleme’

În weekend, în contextul ploilor abundente, angajații de la Întreprinderea „Exdrupo”, ajutați de serviciile de sector, au intervenit în cele mai problematice zone. Echipele de intervenție au fost pe teren și au lucrat în zonele cu risc sporit de inundații.

Despre aceasta a anunțat viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, în cadrul ședinței Primăriei, transmite Știri.md.

Citeşte şi: Delegația Republicii Moldova cere încetarea blocării activității observatorilor militari în Zona de Securitate – Stiripesurse.md

Totodată, Ceban a venit a venit cu o replică în ședința operativă a serviciilor municipale, către persoanele care au criticat străzile inundate în urma ploilor și chiar au făcut haz de necaz .

Viceprimarul Capitalei îşi caută scuze: ‘În toate orașele lumii sunt probleme’

„Le reamintesc, în toate orașele lumii când plouă abundent sunt probleme, pentru că nu poți lărgi țevi la infinit pentru a evacua tot volumul de apă. E urât de tot, când unii muncesc până la brâu în apă pentru ca să deblocheze gurile de canalizare, iar alții, care au avut apropo, viziuni de dezvoltare a orașului, se bucură de aceste probleme. Puterea nu se demonstrează prin așa atitudine, ci atunci când vii și dai o mână de ajutor și sprijin. Prin gestul lor, însă, au arătat că sunt slabi și că ceea ce fac e josnic”, a menționat Ilie Ceban.

În context, viceprimarul a îndemnat angajații subdiviziunilor să nu acorde atenție persoanelor rău intenționate și să se concentreze pe atribuțiile și sarcinile de serviciu.

În urma precipitațiilor abundente din weekend, mai multe străzi, printre care strada Ion Creangă s-au transformat în adevărate râuri.

La fel, din cauza ploii, a fost inundată și trecerea subterană de lângă Academia de Ştiinţe a Moldovei (AȘM) care a fost recent reparată.

Tags: chisinauExdrupoIlie Cebaninundatiiploi
Categorii: SocialȘtirile zilei