X

Viceprimarul orașului Ialoveni, vizită de lucru în Italia

Viceprimarul orașului Ialoveni, vizită de lucru în Italia

Viceprimarul orașului Ialoveni, Tudor Mancaș, a avut recent o întâlnire de lucru cu Gianluca Borghi, viceprimar al orașului Parma din Republica Italiană. Domnul Borghi este responsabil de domeniile mobilitate și sustenabilitate energetică și de mediu.

În cadrul acestei întâlniri, au fost discutate oportunitățile de colaborare și schimb de bune practici în aceste domenii esențiale pentru dezvoltarea urbană durabilă, potrivit provincial.md.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

De asemenea, pe 17 iulie, la Rimini, a avut loc o vizită importantă pentru schimb de experiență și bune practici între orașele Ialoveni și Rimini. Această vizită face parte din proiectul SPOTLOG / Green and Socially ResPOnsible ciTy Logistics, finanțat în cadrul programului Interreg Europe și implementat în perioada 2023-2027. Proiectul vizează promovarea unor soluții de logistică urbană ecologică și social responsabilă, iar întâlnirile și schimburile de experiență între parteneri sunt esențiale pentru succesul și implementarea acestuia.

Aceste inițiative reflectă angajamentul orașelor implicate de a învăța unii de la alții și de a contribui la dezvoltarea unor soluții sustenabile și inovatoare pentru provocările urbane contemporane.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Tags: IaloveniTudor Mancaș
Politică