Victoria și David Beckham, “ruptura” anului 2024

Publicat:

Victoria și David Beckham, “ruptura” anului 2024

Victoria (50 de ani) și David Beckham (49 de ani) sunt împreună din 1997, iar în 1999 s-au căsătorit. După 25 de ani, căsnicia celor doi este în pericol, scrie publicația Heat World, ciată de Corriere dello Sport.

“Victoria Beckham este foarte îngrijorată: mariajul cu David este în criză. În ultima vreme, fostul fotbalist își petrece majoritatea timpului la țară, în timp ce soția sa locuiește la oraș, în Londra. Domeniul Cotswolds, care pentru Victoria nu este altceva decât un loc de relaxare, a devenit reședința principală a lui David Beckham.


O situație care îi dă fiori fostei componente a grupului Spice Girls, susține o sursă apropiată cuplului. David mereu s-a simțit acasă la Cotswolds, acolo unde e cel mai fericit. Deși Victoriei îi place să-l știe așa, se teme că merg pe traiectorii diferite și că asta ar putea duce la o separare definitivă, în timp.”, scriu jurnaliștii italieni.

 

“David Beckham nu a făcut niciun secret din dorința sa de a se muta definitiv la țară, pentru un stil de viață mai relaxat. Este ceva despre care el și Victoria au discutat mult timp.

Deși a crescut în estul Londrei, David este gata să lase viața de oraș în urmă și să se stabilească definitiv în satul Cotswolds, în timp ce ea încă își dorește să trăiască în inima orașului, chiar și după toți acești ani”, a dezvăluit aceeași sursă, apropiată de cei doi.

Corriere dello Sport mai scrie că Victoria se teme că va fi nefericită și că îi va purta pică lui David, dacă se va muta la țară, alături de el, în condițiile în care ar renunța la tot ceea ce iubește să facă. Lucru pe care l-a mai făcut și în timpul în care acesta era fotbalist.

În cardul documentarului “Beckham”, care a fost lansat în urmă cu un an pe o renumită platformă de streaming, fostul fotbalist a avut un moment în care, vizibil emoționat, a vorbit despre perioada petrecută în Spania, după transferul la Real Madrid, din 2003.

David Beckham a dezvăluit că el și Victoria au traversat o perioadă critică, din cauza zvonurilor legate de infidelitate, dar și a distanței, dar au luptat unul pentru celălalt și au reușit să-și salveze căsnicia.

David și Victoria Beckham sunt căsătoriți din 1999 și au 4 copii: Brooklyn (25 de ani), Romeo (22 de ani), Cruz (19 ani) și Harper (13 ani).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prințesa Diana ar fi fost avertizată cu privire la comportamentul lui Mohammad Al-Fayed

Prințesa Diana ar fi fost avertizată cu privire la comportamentul lui Mohammad Al-Fayed Jurnalistul Richard Kay a dezvăluit că a avertizat-o pe Prințesa Diana despre...

O femeie a recunoscut că a condus o rețea de proxenetism pentru politicienii din SUA

O femeie a recunoscut că a condus o rețea de proxenetism pentru politicienii din SUA O femeie de 42 de ani a recunoscut că a...

Singurele organisme de pe Terra în care nu a ajuns microplasticul

Singurele organisme de pe Terra în care nu a ajuns microplasticul Poluarea cu particule de microplastic (particule cu dimensiuni de la 5 milimetri până la...

Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă

Fostul portar al Germaniei, Jens Lehmann, amendat cu 135.000 de euro după ce a deteriorat garajul vecinului său cu o drujbă Jens Lehmann a fost...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.