X

VIDEO – Accident aviatic în SUA: Trei membri ai unei celebre familii de muzicieni au murit

VIDEO – Accident aviatic în SUA: Trei membri ai unei celebre familii de muzicieni au murit

Trei membri ai trupei The Nelons – descrisă drept “una dintre cele mai apreciate familii de muzică gospel din America” – au murit într-un accident aviatic produs vineri în Wyoming, în timp ce se aflau în drum spre Alaska pentru a se alătura unei croaziere.

“După cum mulți dintre voi ați auzit până acum, tatăl și mama mea, Jason și Kelly Nelon Clark, împreună cu sora mea, Amber, și cumnatul meu, Nathan, precum și dragii noștri prieteni Melodi Hodges, Larry și Melissa Haynie, au fost implicați într-un tragic accident de avion vineri”, a declarat Autumn Nelon Streetman într-un comunicat citat de The Christian Post, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

“Vă mulțumesc pentru rugăciunile care au fost deja adresate mie, soțului meu, Jamie, și băiețelului nostru care se va naște în curând, precum și părinților lui Jason, Dan și Linda Clark. Apreciem rugăciunile voastre continue, dragostea și sprijinul pe măsură ce trecem prin zilele următoare.”

Familia din Atlanta călătorea pentru a se alătura croazierei Gaither Homecoming, potrivit unei declarații publicate de Gaither Management Group. Accidentul a provocat moartea lui Jason și Kelly Nelon Clark, a fiicei lor Amber și a ginerelui lor Nathan Kistler. Asistenta lor, Melodi Hodges, pilotul Larry Haynie și soția sa, Melissa, și-au pierdut de asemenea viața în accident. Larry Haynie a fost, de asemenea, președintele Consiliului Departamentului de Corecție din Georgia.

Nelon Streetman, fiica cea mică a lui Jason și Kelly, nu se afla în avion și a ajuns în Seattle împreună cu soțul ei, Jamie Streetman. Aceștia au fost anunțați de accident la aterizare și au fost duși la un hotel, unde au fost înconjurați de sprijin de Bill și Gloria Gaither și alți artiști.

Cuplul intenționează să se întoarcă acasă pentru a fi alături de fratele lui Kelly Nelon Clark, Todd Nelon, și de soția acestuia, Rhonda, în timpul perioadei lor de doliu.

Despre accidentul aviatic

Accidentul, care a declanșat și un incendiu de vegetație, a avut loc în jurul orei 13.00, la nord de Gillette, în partea de nord-est a statului, potrivit autorităților din comitatul Campbell. Incidentul este investigat de National Transportation Safety Board.

“Unitățile departamentului de pompieri din comitatul Campbell lucrează în prezent pentru a suprima incendiul”, au declarat oficialii comitatului într-o postare pe Facebook vineri seara. “Eforturile de suprimare includ aeronave, echipamente grele și echipaje de mașini”.

Despre The Nelons

Intrată în Gospel Music Hall of Fame în 2016, trupa The Nelons a fost fondată de Rex Nelon, tatăl lui Kelly Nelon Clark, în 1977. Anterior erau cunoscuți sub numele de The Rex Nelon Singers. De-a lungul anilor, grupul a avut peste o duzină de membri. Rex Nelon a murit în 2000, la vârsta de 68 de ani.

Grupul a câștigat mai multe premii Gospel Music Association Dove Awards. De asemenea, grupul a fost nominalizat la premiul Grammy pentru cel mai bun album Southern Gospel în 1991.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Tragedia a atras reacții din partea multor persoane online, inclusiv a fanilor Nelon și a guvernatorului Georgiei, Brian Kemp, care a îndemnat la rugăciune pentru familia Haynie.

“Marty, fetele și cu mine suntem cu adevărat întristați să aflăm de moartea tragică a lui Larry Haynie și a soției sale, Lisa, împreună cu toți cei care au pierit în acest oribil accident aviatic”, a declarat Kemp. “În calitate de președinte al Georgia Department of Corrections Board și printr-o carieră de servicii valoroase în domeniul siguranței publice, impactul lui Larry asupra statului nostru nu va fi uitat.”

 

Tags: americamuzicieniSUA
Diverse