X

VIDEO – Ansamblul ‘Hecenii’ din R.Moldova s-a calificat în marea finală ‘Românii au talent’

VIDEO – Ansamblul ‘Hecenii‘ din R.Moldova s-a calificat în marea finală ‘Românii au talent’

Ansamblul de dansuri populare Hecenii, din satul Heciul Nou, raionul Sîngerei, s-a calificat în marea finală a concursului „Românii au talent”. În cea de-a doua semifinală, dansatorii au reușit să convingă publicul să-i voteze. Alături de alți 10 concurenți, Hecenii vor lupta, vinerea viitoare, pentru marele premiu de 120 mii euro.

În cadrul celei de-a doua semifinale a concursului „Românii au talent”, ansamblul „Hecenii” din raionul Sîngerei a impresionat publicul și jurații cu un dans popular românesc, potrivit libertv.md.

Citeşte şi: Gazul natural urmează să rezolve problema energiei Europei

Doamne, cât de frumos a fost. Mi s-a făcut pielea de găină. Simt bucuria pe care voi ați transmis-o. Meritați să fiți în finală”, a declarat Andra.

Dacă voi așa dansați când sunteți mici, îmi imaginez când veți crește. Eu cred că un ansamblu poate câștiga real acest concurs. Sunt sigur că sunteți susținuți de toată lumea de acasă”, a declarat Mihai Bobonete.

Amintim că, după ce au impresionat, la etapa anterioară a concursului publicul și juriul, Andra apăsând butonul auriu care i-a trimis direct în semifinala competiției, dansatorii de la „Hecenii” au fost premiaţi de preşedinta Maia Sandu, iar Guvernul a alocat suma de 1,3 milioane de lei pentru a repara sală în care se antrenează copiii.

Citeşte şi: Rusia amenință România după ce MAE a expulzat un diplomat rus

Tags: HeceniiRomânii au TalentSîngerei
Diverse