VIDEO Bătaie de proporții în Parlamentul Georgiei

Publicat:

VIDEO Bătaie de proporții în Parlamentul Georgiei

Disputele dintre membrii parlamentului georgian în timpul lecturii finale a proiectului de lege privind „agenții străini” a escaladat într-o bătaie de proporții. Potrivit European Pravda, mai multe canale TV au publicat secvențe video din sala parlamentului.

În timpul dezbaterii, care a durat aproximativ o oră, între deputați au apărut certuri aprinse, care s-au transformat în bătaie .


Amintim că, georgienii protestează în fața parlamentului. Protestatarii s-au adunat și la intrarea din spate a parlamentului, dar oamenii legii i-au împins înapoi.

În dimineața zilei de 13 mai, comisia juridică a parlamentului georgian în regim de urgență a convenit asupra proiectului de lege privind „agenții străini” înainte de a treia examinare finală, planificată marți.

Parlamentul Georgiei este aşteptat să dea azi votul final pentru o lege controversată despre organizaţiile cu finanţare străină care a provocat proteste de masă în ultimele săptămâni. Forul legislativ de la Tbilisi este dominat de partidul de guvernământ, Visul Georgian, care a promis că legea va fi aprobată.

Protestatarii, mulţi dintre ei studenţi consideră că legea inspirată de Rusia va afecta societatea civilă şi şansele Georgiei de a intra în Uniunea Europeană. Premierul Irakli Kobakhidze susţine însă că în lipsa acestei legi, ţara îşi va pierde suveranitatea şi va avea soarta Ucrainei. fără să explice ce vrea să spună. După trei nopţi consecutive de proteste, noi demonstraţii sunt aşteptate azi în faţa Parlamentului georgian.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Putin pregăteste un portavin mamut pentru a înfrunta Occidentul

Putin pregăteste un portavin mamut pentru a înfrunta Occidentul Rusia plănuiește un superportavion masiv de 100.000 de tone, „Storm II“, pentru a înfrunta Occidentul... dar...

Cine este Gavin Newsom, cel care l-ar putea înlocui pe Joe Biden în alegerile prezidențiale din SUA

Cine este Gavin Newsom, cel care l-ar putea înlocui pe Joe Biden în alegerile prezidențiale din SUA Gavin Newsom, guvernatorul Californiei, este politicianul favorit să-l...

Afirmaţiile privind posibila ingerință a Rusiei în alegerile din Regatul Unit sunt ‘foarte îngrijoratoare’ (vicepremier)

Afirmaţiile privind posibila ingerință a Rusiei în alegerile din Regatul Unit sunt 'foarte îngrijoratoare' (vicepremier) Presupusul amestec al Rusiei în viitoarea campanie electorală generală din...

Viktor Orban anunţă o noua alianţă a partidelor europene de extrema dreaptă

Viktor Orban anunţă o noua alianţă a partidelor europene de extrema dreaptă Premierul ungar Viktor Orban a anunţat duminică la Viena o alianţă cu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.