VIDEO – Biden, din nou viral pe Internet. Uită numele lui Lloyd Austin pe care îl numește ‘omul de culoare’

Publicat:

VIDEO – Biden, din nou viral pe Internet. Uită numele lui Lloyd Austin pe care îl numește ‘omul de culoare’

Clipul în care Joe Biden confundă numele secretarului apărării Lloyd Austin și apoi spune „omul de culoare” a devenit viral.

Videoclipul este un fragment dintr-un interviu Breaking Entertainment News (BET) cu președintele SUA, parte a unei emisiuni speciale intitulate Black America Votes, care a fost difuzată miercuri, scrie newsweek.com.


Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Biden a spus: „Deci, este vorba despre tratarea oamenilor cu demnitate. Este vorba despre a se asigura că – uite. Adică, de exemplu, uitați-vă la căldura pe care o primesc pentru că l-am numit pe secretarul apărării, omul de culoare, l-am numit pe Ketanji Brown, adică, din cauza oamenilor pe care i-am numit”.

Majoritatea clipurilor video postate pe rețelele de socializare se opresc la referirea la secretarul apărării Lloyd Austin, dar clipurile mai lungi disponibile online includ menționarea judecătorului Ketanji Brown Jackson, pe care președintele l-a nominalizat la Curtea Supremă în februarie 2022.

Interviul vine în contextul în care sănătatea și capacitatea cognitivă a lui Biden au fost puse sub semnul întrebării de la prestația sa slabă în prima dezbatere prezidențială cu Donald Trump, care a avut loc la Atlanta pe 27 iunie.

De atunci, el a făcut mai multe alte gafe virale, inclusiv joia trecută, când l-a numit pe președintele ucrainean Volodimir Zelensky „Putin”, în timpul unui discurs despre sprijinul Statelor Unite pentru Ucraina în lupta împotriva invaziei Rusiei.

„Și acum vreau să îl predau președintelui Ucrainei, care are la fel de mult curaj ca și determinare, doamnelor și domnilor, președintele Putin”, a spus Biden, înainte de a-și da seama de eroare.

Zelenski a minimalizat greșeala, spunându-i președintelui: „Sunt mai bun”. Biden a răspuns: „Ești al naibii de mult mai bun”.

Biden refuză să se retragă

Biden a refuzat în repetate rânduri să se retragă din cursa prezidențială și a insistat că este cea mai bună persoană pentru a-l învinge pe Trump.

În interviul BET de miercuri, Biden a declarat că ar lua în considerare posibilitatea de a se retrage dacă ar avea o problemă medicală care l-ar afecta.

Jurnalistul Ed Gordon l-a întrebat: „Există ceva la care v-ați uita… pentru a spune „dacă văd asta, voi reevalua”?”

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Biden a răspuns: „Dacă aș avea vreo problemă medicală care ar apărea, dacă medicii ar veni și mi-ar spune ‘ai problema asta, problema aia’”.

Aceasta vine în contextul în care Casa Albă a confirmat miercuri că Biden a fost testat pozitiv pentru COVID, ceea ce l-a determinat să își anuleze apariția la un eveniment UnidosUS în Las Vegas, Nevada.

Acest lucru l-a îndepărtat pe Biden de campania electorală într-un moment critic pentru președinte, în contextul în care, timp de câteva săptămâni, propriul său partid i-a cerut să demisioneze.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un trib care nu a avut contacte cu exteriorul a ieșit din pădurea din Amazon în căutarea hranei

Un trib care nu a avut contacte cu exteriorul a ieșit din pădurea din Amazon în căutarea hranei Un trib care nu a avut contacte...

O turistă care a mimat un act sexual cu statuia lui Bacchus a stârnit scandal la Florența

O turistă care a mimat un act sexual cu statuia lui Bacchus a stârnit scandal la Florența O turistă fotografiată în timp ce mima un...

Prima cartografiere 3D a inimii până la scară celulară (ESRF)

Prima cartografiere 3D a inimii până la scară celulară (ESRF) Cercetători au realizat prima imagine 3D a două inimi umane, una sănătoasă şi cealaltă bolnavă,...

Lavrov: Rusia este dispusă să coopereze cu ‘orice’ preşedinte al Statelor Unite

Lavrov: Rusia este dispusă să coopereze cu 'orice' preşedinte al Statelor Unite Rusia este dispusă să coopereze cu ”orice” preşedinte al Statelor Unite ”pregătit să...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.