X

VIDEO – Clădirea Parlamentului a fost iluminată în culorile drapelului național

Clădirea Parlamentului a fost iluminată în culorile drapelului național

Clădirea Parlamentului a fost iluminată festiv în culorile drapelului național cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova.

Citeşte şi: Procurorii revizuiesc acuzarea împotriva lui Trump pentru încercări de a anula rezultatul alegerilor din 2020 – Stiripesurse.md

În contextul aniversării a 33-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a adresat un mesaj de felicitare.

Clădirea Parlamentului a fost iluminată în culorile drapelului național

„La 33 de ani din ziua în care Republica Moldova și-a dobândit independența, îmi doresc pentru Moldova pace și bunăstare, un viitor sigur și frumos. Îmi doresc o Moldovă puternică și hotărâtă, în care cetățenii decid singuri viitorul și au libertatea de a-și construi propria țară așa cum o văd ei. Și eu sunt sigur că nouă, moldovenilor, nimic nu ne poate sta în cale dacă muncim împreună. De aceea, să dăm toți ce avem mai bun pentru a construi Moldova Europeană!”, se menționează în mesajul Președintelui Parlamentului.

Pe 27 august, Republica Moldova marchează Sărbătoarea Națională – Ziua Independenței. Declarația de Independență a fost adoptată la 27 august 1991 de către Parlamentul Republicii Moldova, fiind semnată de 278 deputați.

Tags: parlamentziua independentei
Social