X

VIDEO – Consulul Ungariei la București a murit într-un accident horror

UPDATE: Consulul Ungariei la București a murit într-un accident horror

Consulul Ungariei la București, Vágó Ferenc, și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Acesta a avut loc joi, 29 august, pe autostrada A1, între Timișoara și Lugoj, după ce un camion care transporta lemne a intrat pe contrasens, informează Digi24.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, accidentul fatal s-a produs pe 29 august, când un tir încărcat cu lemne, circulând pe A1 Deva-Nădlac din direcția Timișoara spre Lugoj, a suferit o explozie la unul dintre pneuri. În urma acestei defecțiuni, camionul a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit cu un autovehicul condus de un bărbat de 60 de ani, care s-a dovedit a fi consulul. Tirul a lovit ulterior alte două vehicule.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ştire iniţială: Mașina Consulatului Ungariei, spulberată de un camion cu lemne pe o autostradă din România

Un grav accident a avut loc pe autostrada A1, între Timişoara şi Lugoj, după ce un camion care transporta lemne a intrat pe contrasens.

Acesta a lovit două maşini dintre care una de corp diplomatic aparţinând Consulatului Ungariei la Bucureşti. Şoferul maşinii a murit, informează news.ro.

Citeşte şi: Ucraina cere UE să facă presiune asupra Washingtonului – Stiripesurse.md

Camionul a rupt un parapet şi a lovit violent două maşini, una dintre ele aparţinând Consulatului Ingariei la Bucureşti, în care se afla doar şoferul. În urma impactului, acesta a decedat.

Circulaţia este blocată pe autostrada A1, în zona accidentului.
Tags: accidentautostradaconsulatRomaniaUngaria
Externe