X

VIDEO – Crimă şocantă la Telenești! Cinci elevi au omorât în bătaie un bărbat în toată firea

Crimă şocantă la Telenești! Cinci elevi au omorât în bătaie un bărbat în toată firea

Crimă odioasă în raionul Telenești. Acum 3 luni, pe 30 mai, 5 elevi ar fi ucis în bătaie un bărbat de 57 de ani, care venise recent de peste hotare. 4 băieți sunt de clasa a lX-a și unul de clasa a VII-a, scrie NewTV.

Inițial, rudele au crezut că bărbatul a căzut și s-a lovit, apoi, la două zile după cele întâmplate, au înțeles că, de fapt, bărbatul a fost snopit în bătaie în timp ce se întorcea de la un prieten de al său. Rudele spun că expertiza medico – legală arată că victima a avut multiple lovituri la cap. Bărbatul a murit pe patul de spital pe 11 iunie. Sora decedatului spune că ancheta în acest caz decurge foarte lent.

Crimă şocantă la Telenești! Cinci elevi au omorât în bătaie un bărbat în toată firea

“Totul s-a întâmplat în seara de 30 mai. Soția se uita pe geam și a văzut o ambulanță. Era multă lume. M-am îmbrăcat și am mers să văd ce se întâmplă. Am ieșit din ogradă și m-am întâlnit cu o domnișoară, e din mahala și mi-a spus că iată l-au găsit pe Sirioja Cozonac sub gard. Am venit repede în casă, am strigat soția și am mers ambii la locul unde era ambulanța. El era deja în ambulanță, medicii îi acordau ajutor. Medicii mi-au spus că nu știu nimic, nu știu ce s-a întâmplat, că l-au găsit aici. El era cu ochii deschiși, dar era blocat. Erau în ogradă mai mulți băieți, i-am întrebat ce s-a întâmplat și au spus că nu cunosc nimic. Mai târziu am aflat că printre cei prezenți la fața locului, erau și câțiva dintre băieții care l-au bătut”, a povestit cumnatul bărbatului omorât.

Victima a fost dusă la spitalul din Telenești. Medicii le-au comunicat rudelor că starea bărbatului e gravă.

Citeşte şi: Ucraina cere UE să facă presiune asupra Washingtonului – Stiripesurse.md

“A fost internat în reanimare. Medicul ne-a spus că după simptomele pe care le are a crăpat vena, e grav și șanse de viață nu sunt. Între timp l-am anunțat și pe feciorul lui, care era peste hotare, ce s-a întâmplat cu tatăl său și pe soția lui despre cele întâmplate”, a povestit cumnatul victimei.

Ulterior, reumatologul le-a spus că victima avea la cap găuri:

“După investigații ne-au spus că are crăpat osul după cap. Dar nu puteau să ne spună concret cum s-a întâmplat. Am vrut să-l ducem la Chișinău, dar medicii ne-au spus că nu este transportabil, e în comă”.

Crimă şocantă la Telenești! Cinci elevi au omorât în bătaie un bărbat în toată firea

Cumnatul victimei spune că poliția a venit la spital abia a doua zi dimineață, după ce bărbatul fusese bătut.

Ulterior, victima a fost transportată la Chișinău, i s-a făcut investigația prin RMN și s-a depistat că are hematoame la cap. Inițal rudele nu știau că bărbatul fusese bătut.

“Inițial credeam că probabil a căzut, s-a lovit. Chiar m-am întâlnit pe 31 mai cu doi dintre băieții care îl bătuse, dar eu nu știam, nici nu bănuiam ce se întâmplase de fapt, și le-am mulțumit că au sunat la 112”, a spus cumnatul bărbatului decedat.

Cum au aflat rudele că bărbatul a fost snopit în bătaie, ce arată expertiza medico-legală, ce spune sora decedatului, dar și alte detalii, aflați în interviul de mai jos .

Tags: crimaeleviTeleneşti
Social