VIDEO/ Cristiano Ronaldo, devastat după un nou eșec cu Al-Nassr: Nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi

Publicat:

VIDEO/ Cristiano Ronaldo, devastat după un nou eșec cu Al-Nassr: Nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi

Cristiano Ronaldo rămâne fără trofeu câștigat în Arabia Saudită, după ce Al Nassr a fost învinsă de Al Hilal în finala Cupei Regelui, scor 5-4 la loviturile de departajare (a fost 1-1 după 120 de minute). După partida de vineri seara, starul portughez a fost surprins plângând în hohote, scrie digisport.ro.

Echipa lui Cristiano a pierdut dramatic, la loviturile de departajare, iar superstarul lusitan a fost dărâmat după fluierul final.


Cristiano Ronaldo nu și-a putut stăpâni emoțiile, după un nou eșec în Arabia Saudită

Sezonul a fost unul de coșmar pentru CR7. Al-Nassr a încheiat stagiunea pe poziția secundă, a pierdut SuperCupa Arabiei Saudite, Cupa Regelui și a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei în sferturile de finală.

Finala Cupei Regelui a fost ultima șansă în acest sezon pentru superstarul lusitan de a ”sparge gheața” în tricoul lui Al-Nassr. Echipa sa putea cuceri trofeul la loviturile de departajare, dar Al Hassan și Al Nemer au ratat două penalty-uri consecutive.

Imediat după fluierul final, CR7 s-a prăbușit pe teren și a izbucnit în lacrimi. Legendarul fotbalist a plâns minute bune și nu a putut fi consolat de nimeni.

Unica consolare a lui Cristiano Ronaldo în acest sezon: A ieșit principalul marcator în Saudi Pro League 

În ultima etapă din Saudi Pro League, CR7 a punctat de două ori, în poarta celor de la Al-Ittihad, și a devenit golgheterul campionatului din Arabia Saudită, cu 35 goluri.

Portughezul a bătut recordul deţinut de Hamdallah, din sezonul 2018-2019 (34 de goluri). În cele 31 de meciuri disputate în Arabia Saudită, Ronaldo şi-a mai trecut în cont şi 11 pase decisive.

În urma acestei realizări, starul lusitan a devenit primul fotbalist din istoria fotbalului care devine golgheter, în patru campionate diferite.

Cristiano a dorit să celebreze această nouă bornă, din carieră, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale: ”Eu nu urmăresc recorduri! Recordurile mă urmăresc pe mine!”

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat Emoții puternice pentru un cuplu din stânga Nistrului,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.