X

VIDEO/ Cristiano Ronaldo, devastat după un nou eșec cu Al-Nassr: Nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi

VIDEO/ Cristiano Ronaldo, devastat după un nou eșec cu Al-Nassr: Nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi

Cristiano Ronaldo rămâne fără trofeu câștigat în Arabia Saudită, după ce Al Nassr a fost învinsă de Al Hilal în finala Cupei Regelui, scor 5-4 la loviturile de departajare (a fost 1-1 după 120 de minute). După partida de vineri seara, starul portughez a fost surprins plângând în hohote, scrie digisport.ro.

Echipa lui Cristiano a pierdut dramatic, la loviturile de departajare, iar superstarul lusitan a fost dărâmat după fluierul final.

Cristiano Ronaldo nu și-a putut stăpâni emoțiile, după un nou eșec în Arabia Saudită

Sezonul a fost unul de coșmar pentru CR7. Al-Nassr a încheiat stagiunea pe poziția secundă, a pierdut SuperCupa Arabiei Saudite, Cupa Regelui și a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei în sferturile de finală.

Finala Cupei Regelui a fost ultima șansă în acest sezon pentru superstarul lusitan de a ”sparge gheața” în tricoul lui Al-Nassr. Echipa sa putea cuceri trofeul la loviturile de departajare, dar Al Hassan și Al Nemer au ratat două penalty-uri consecutive.

Imediat după fluierul final, CR7 s-a prăbușit pe teren și a izbucnit în lacrimi. Legendarul fotbalist a plâns minute bune și nu a putut fi consolat de nimeni.

Unica consolare a lui Cristiano Ronaldo în acest sezon: A ieșit principalul marcator în Saudi Pro League 

În ultima etapă din Saudi Pro League, CR7 a punctat de două ori, în poarta celor de la Al-Ittihad, și a devenit golgheterul campionatului din Arabia Saudită, cu 35 goluri.

Portughezul a bătut recordul deţinut de Hamdallah, din sezonul 2018-2019 (34 de goluri). În cele 31 de meciuri disputate în Arabia Saudită, Ronaldo şi-a mai trecut în cont şi 11 pase decisive.

În urma acestei realizări, starul lusitan a devenit primul fotbalist din istoria fotbalului care devine golgheter, în patru campionate diferite.

Cristiano a dorit să celebreze această nouă bornă, din carieră, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale: ”Eu nu urmăresc recorduri! Recordurile mă urmăresc pe mine!”

 

Tags: Al NassrArabia sauditaRonaldo
Sport