X

VIDEO – Dorin Recean îi îndeamnă pe moldoveni să meargă la referendum

Dorin Recean îi îndeamnă pe moldoveni să meargă la referendum

Prim-ministrul Dorin Recean a îndemnat cetățenii Republicii Moldova să meargă la referendum, pe 20 octombrie, și să reconfirme sprijinul pentru a construi o Moldovă Europeană, spune premierul într-o declaraţie pe Facebook.

„Maia Sandu a asigurat susținerea tuturor partenerilor noștri externi pentru a construi o viață bună, aici, acasă. Datoria noastră, pe 20 octombrie, să mergem la referendum și să reconfirmăm susținerea pentru a construi Moldova Europeană, tot aici, acasă”, a declarat Dorin Recean.

Citeşte şi: Autorul tentativei de asasinat împotriva lui Donald Trump a acţionat singur – Stiripesurse.md

De asemenea, premierul a reamintit cetățenilor din diasporă că se pot înscrie prealabil pe site-ul Comisiei Electorale Centrale (CEC) pentru a vota.

Dorin Recean îi îndeamnă pe moldoveni să meargă la referendum

„Amintesc cetățenilor noștri din diasporă că se pot înscrie pe site-ul CEC pentru votul din 20 octombrie, iar cetățenii noștri care se află în SUA, Canada, Islanda, Norvegia, Finlanda și Suedia se pot înscrie pentru votul prin corespondență”, a adăugat Dorin Recean.

De menționat că alegerile pentru funcția de președinte și referendumul constituțional pentru integrarea europeană a Republicii Moldova vor avea loc în aceeași – pe 20 octombrie.

Tags: Dorin Receanreferendum
Politică