X

VIDEO – Două adolescente sunt date DISPĂRUTE în Italia! Una dintre ele este originară din Republica Moldova

Două adolescente sunt date DISPĂRUTE în Italia! Una dintre ele este originară din Republica Moldova

Ana Stratulat, o adolescentă în vârstă de 15 ani și originară din Republica Moldova, și prietena sa în vârstă de 14 ani, sunt date dispărute în provincia italiană Pavia, disparițiile având loc la diferență de două zile una de cealaltă.

Potrivit ziarului Il Giorno, Ana Stratulat a fost văzută ultima dată sâmbătă, 7 septembrie curent, când se afla la un centru comercial din Belgioioso împreună cu un grup de prieteni, scrie rotalianul.com. 

La un moment dat, Ana s-ar fi îndepărtat de prietenii săi și a dispărut.

Citeşte şi: Un militar s-a sinucis cu arma din dotare

Ultima dată când părinții Anei au vorbit cu fiica lor a fost în jurul orei 22:30, când fata i-a sunat pentru a cere permisiunea de a înnopta la o prietenă. Totuși, părinții nu i-au permis fetei acest lucru. Ulterior nu s-a mai aflat nimic despre ea.

Două adolescente sunt date DISPĂRUTE în Italia! Una dintre ele este originară din Republica Moldova

La două zile după dispariția Anei, prietena sa de 14 ani, al cărei nume nu a fost făcut public încă, a dispărut la rândul ei, ridicând suspiciuni că cele două cazuri sunt legate.

În cursul serii de miercuri, 11 septembrie, mama Anei Stratulat a făcut un apel emoționant în cadrul primei ediții a noului sezon a emisiunii „Chi l’ha visto?” de pe canalul TV Rai 3 din Italia:

„Ana, te rog, întoarce-te acasă. Iartă-mă dacă am greșit cu ceva. De ce nu mă asculți când vorbesc cu tine? Tu ești totul pentru mine, te aștept. Nu ne-am certat niciodată, dar dacă ai probleme cu cineva, sunt aici să te ajut”, a transmis mama adolescentei.

Un detaliu important în acest caz a fost descoperirea telefonului mobil al Anei într-un coș de gunoi din Belgioioso, ceea ce a adâncit misterul în jurul dispariției ei.

Două adolescente sunt date DISPĂRUTE în Italia! Una dintre ele este originară din Republica Moldova

Cu toate acestea, un semn de speranță a apărut când cele două fete au postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care felicitau o prietenă comună, semnalând că sunt împreună, dar fără să ia legătura directă cu familiile lor.

Autoritățile au fost sesizate de către familii, iar carabinierii din Corteolona au demarat investigațiile pentru a le găsi pe cele două adolescente.

Tags: Ana StratulatitaliaPavia
Diaspora