X

VIDEO – Elon Musk atacat dur de fiul său trans: ‘Era crud și mă forța să par mai masculin’

VIDEO – Elon Musk atacat dur de fiul său trans: ‘Era crud și mă forța să par mai masculin’

Vivian Jenna Wilson își expune relația tumultuoasă cu tatăl său celebru, dezvăluind abuzuri emoționale și neglijență parentală.

Într-un interviu exclusiv pentru NBC News, Vivian Jenna Wilson, fiul de 20 de ani al magnatului tehnologic Elon Musk, a respins acuzațiile tatălui său și a făcut dezvăluiri șocante despre copilăria sa alături de unul dintre cei mai cunoscuți oameni din lume. Wilson a subliniat că nu l-a mințit niciodată pe tatăl său și că acesta era pe deplin conștient de tratamentul necesar, ce necesita acordul părinților, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Wilson a afirmat că Musk nu l-a susținut niciodată, atât el, cât și frații lui fiind îngrijiți în mare parte de mama lor sau de bone. „Era rece. Se enervează foarte ușor. Este indiferent și narcisist,” a declarat Wilson.

Abuzuri și neînțelegeri în familie

Wilson a dus acuzațiile mai departe, susținând că Musk l-a chinuit în copilărie din cauza trăsăturilor lui feminine și l-a forțat să adopte un comportament mai masculin. „A fost crud. Când eram în clasa a patra, am făcut o excursie și nu știam că de fapt era doar o reclamă pentru una dintre mașinile lui. A strigat la mine,” a povestit tânăra.

În 2022, imediat ce a împlinit 18 ani, Wilson a cerut unui tribunal din California să-și schimbe numele în Vivian Jenna și să adopte numele de familie al mamei sale, menționând în documente că nu mai locuiește cu tatăl ei biologic.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

Controversa „Woke Mind Virus”

În aceeași perioadă, Elon Musk a început să vorbească despre așa-numitul „Woke mind virus”, un termen derivat din expresia „Stay Wake”, care literal înseamnă „a rămâne treaz”. Această expresie, introdusă în Oxford English Dictionary, se referă la o persoană „atentă la discriminare și la nedreptăți rasiale sau sociale”. În lumea conservatoare, termenul „woke” a căpătat un sens negativ, Musk susținând că acesta se traduce prin suprimarea libertății de exprimare.

După un interviu al lui Musk cu psihologul și comentatorul conservator Jordan Peterson, Wilson a comentat pe Treads cuvintele tatălui său: „Nu știe cum eram în copilărie, pentru că pur și simplu nu era acolo. În scurtul timp în care a fost prin preajmă, am fost necontenit hărțuită pentru că sunt feminină și ciudată. Cred că asta spune multe despre cum vede el oamenii și copiii, în general.”

Tags: Elon MuskVivian Jenna Wilson
Diverse