X

VIDEO – În plină pandemie de coronavirus, Lukaşenko a găsit ‘un remediu antivirus’: A jucat un meci de hochei pe gheaţă

Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a jucat sâmbătă un meci de hochei pe gheaţă, la Minsk, el spunând că acest sport este “un remediu antivirus”, relatează presa internaţională, scrie news.ro .

“Aici nu sunt virusuri. Aceasta este un frigider. Hocheiul pe gheaţă este un remediu antivirus”, a afirmat preşedintele, potrivit The Guardian şi Sport Mediaset.

Citește și : Cononavirus în SUA: Peste 120.000 de cazuri confirmate şi mai mult de 2.000 de decese

Lukaşenko a jucat, cu echipa prezidenţială, împotriva unei echipe din regiunea Grodno. Preşedintele belarus a reuşit şi un assist.

“Coronavirusul este doar o nouă psihoză, de care vor profita unii oameni şi care le va face rău altora. Lumea civilizată înnebuneşte. Este o stupiditate totală să închizi graniţele. Panica poate fi mai dăunătoare decât virusul în sine”, spunea Aleksandr Lukaşenko săptămâna trecută.

Citește și : Italia va distribui bonuri alimentare celor mai defavorizate persoane

Belarus se numără printre puţinele ţări care nu au impus restricţii pentru prevenirea propagării coronavirusului. Până acum, s-au înregistrat în această ţară 94 de cazuri de infectare cu Covid-19.

În Belarus meciurile de fotbal şi de hochei pe gheaţă se dispută în continuare cu public. Unii fani aleg să poarte măşti.

Tags: antivirusbelaruscoronavirushocheipandemie
Categorii: Diaspora