X

VIDEO – Incendiu de proporţii într-un bloc pentru muncitorii străini în Kuweit. Sunt zeci de morţi şi răniţi!

Incendiu de proporţii într-un bloc pentru muncitorii străini în Kuweit. Sunt zeci de morţi şi răniţi!

Peste 50 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce un incendiu a izbucnit într-un bloc de locuinţe pentru muncitorii străini din Kuweit, a anunţat miercuri Ministerul de Interne, relatează dpa şi AFP, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Zelenski se aşteaptă ca refugiaţii ucraineni să se întoarcă acasă după încheierea războiului – Stiripesurse.md

Cel puţin 51 de cadavre se aflau încă în clădire după stingerea incendiului produs în suburbia Mangaf, la sud de capitala Kuweit, a declarat generalul Eid al-Owaihan, director al departamentului de criminalistică din Ministerul de Interne.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că cel puţin 43 de persoane rănite au fost transferate la spitale pentru a primi îngrijiri medicale, iar patru dintre acestea au murit.

Incendiu de proporţii într-un bloc pentru muncitorii străini în Kuweit. Sunt zeci de morţi şi răniţi!

Echipele de salvare continuă căutările în clădire pentru găsirea altor victime şi sunt în desfăşurare investigaţii pentru a se afla cauzele izbucnirii incendiului.

Incendiul a izbucnit la etajele inferioare ale unei clădiri locuite de muncitori asiatici, au declarat martori, şi s-a extins rapid la etajele superioare.

Doar trei persoane care şi-au pierdut viaţa au fost identificate, a declarat generalul Eid al-Owaihan.

Victimele au murit prin asfixiere după ce au inhalat fumul degajat de incendiu, potrivit protecţiei civile kuweitiene.

Proprietarul imobilului a fost arestat în cadrul unei anchete privind o posibilă neglijenţă, a declarat ministrul de interne, care s-a deplasat la locul producerii incendiului.

Tags: incendiuKuweit
Categorii: ExterneȘtirile zilei