X

VIDEO – Laura Codruța Kovesi vine astăzi la Chișinău

Laura Codruța Kovesi vine astăzi la Chișinău

Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, va efectua luni, 2 septembrie, o vizită în Republica Moldova. Invitația a fost lansată de ministra Justiției a Republicii Moldova, Veronica Mihailov-Moraru, în cadrul conferinței interguvernamentale de la Luxemburg.

La ora 9.00, Laura Codruța Kovesi va ține o prelegere publică pentru studenții Universității de Stat din Moldova. Reprezentanții mass-media vor avea acces la acest eveniment în baza legitimațiilor de presă valabile și sunt rugați să se prezinte nu mai târziu de ora 8:50 (str. Mihail Kogălniceanu 67, blocul 2). După ora publică, oficiala va face declarații de presă.
Citeşte şi: Un bărbat de 30 de ani din Ucraina a fost reţinut la Botoşani, în cazul tânărului ucrainean găsit împuşcat în cap – Stiripesurse.md

Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, va avea întrevederi cu președinta Maia Sandu și cu prim-ministrul Dorin Recean.

Ulterior, șefa Parchetului European se va întâlni cu ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru. Cele două oficiale vor participa la ședința Platformei Anticorupție.

Ultima vizită a Laurei Codruța Kovesi în Republica Moldova a avut loc în luna iulie 2022, când a fost semnat un Acord de cooperare între Procuratura Republicii Moldova și Parchetul European.

Prelegere publică susținută de Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi.

 

Tags: Dorin Receanlaura codruta kovesiMaia SanduParchetul European (EPPO)Veronica Mihailov-Moraru
Justiţie