X

VIDEO – Mesajul ministrului Anatolie Nosatîi de Ziua Armatei Naționale

Mesajul ministrului Anatolie Nosatîi de Ziua Armatei Naționale

Marți, 3 septembrie, este marcată Ziua Armatei Naționale în Republica Moldova. Cu acest prilej, ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, a venit cu un mesaj către militari. În acest an, Armata Naţională marchează astăzi 33 de ani de existență.

Armata Națională este despre cei care au stat la baza formării instituției de apărare și cei care, pe parcursul a 33 de ani, au contribuit la dezvoltarea acesteia.
Citeşte şi: Epava Titanicului se dezintegrază: Balustradele de pe prova navei s-au desprins total – Stiripesurse.md
Datorită lor, Armata Națională a rezistat și și-a construit o imagine și un nume nu doar la nivel național, dar și peste hotarele țării.

Mesajul ministrului Anatolie Nosatîi de Ziua Armatei Naționale

Armata Națională este despre militarii aflați la post, în unitățile militare, la centrele de instruire în țară, care știu să-și îndeplinească misiunile stabilite cu seriozitate și abnegație, în orice circumstanțe. Armata Națională este și despre militarii care se află în misiuni, departe de casă, unde, alături de contingentele altor state, contribuie la eforturile de menținere a păcii. Dăruirea și profesionalismul fiecăruia dintre ei fac cinste Republicii Moldova și demonstrează, că țara noastră este un partener de încredere.

(…)  Cu prilejul aniversării a XXXIII-a de la crearea Armatei Naționale, le mulțumesc tuturor generațiilor de militari și angajați civili, de ieri și de azi, ai instituției pentru dăruire, curaj, profesionalism, responsabilitate și onoare. Recunoștință și admirație tuturor, dar și familiilor, care le sunt alături și îi încurajează necondiționat în toate eforturile. La Mulţi Ani, Armata Naţională”, a transmis ministrul Anatolie Nosatîi.


Tags: Anatolie NosatîiArmata Naționalăministrul apărăriiZiua Armatei Naționale
Social