X

VIDEO// Năstase la Președinție: „Am scăpat de dracu și am dat de … ”

VIDEO// Năstase la Președinție: „Am scăpat de dracu și am dat de … ”

A vrut să intre în sediul Președinției , dar nu a fost lăsat. Fostul aliat al Maiei Sandu, Andrei Năstase, a fost ținut la ușa instituției, fapt care l-a supărat rău.

Citește și: Comuniștii nu au decis încă dacă-l susțin sau nu pe Stoianoglo

„Am scăpat de dracu și am dat de…”, s-a exprimat fostul ministru de Interne, Andrei Năstase, argumentând doar că vrea să-i dea un cadou șefei statului, pe care a acuzat-o de cenzură și dictatură. Mai mult el a amenințat că „data viitoare vor veni mai mulți”.

Înainte de asta, fostul lider al PPDA a ținut o conferință de presă în care a vorbit despre „dictatura și cenzura” instaurată de Maia Sandu și PAS. El a vrut să-i ofere șefei statului o carte despre fostul președinte american și actualul candidat din partea republicanilor Donald Trump. Precizăm că, recent, Andrei Năstase a revenit din SUA unde a participat la Convenția Naționala a republicanilor unde Donald Trump a acceptat să fie  nominalizarea în calitate de candidat la funcția de președinte.

„O carte pe care dacă o va răsfoi va afla lucruri importante despre democrația adevărată și cum trebuie să fie aceasta în realitate”, a precizat Năstase.

Tags: Andrei NăstaseNăstase la PreședințieNpstase despre Sandupreşedinţiescandal la Președintie
Social