X

VIDEO – O staţie de metrou londoneză a fost EVACUATĂ. Un zgomot puternic s-a auzit şi peronul a fost cuprins de fum

UPDATE: Staţia de metrou Holborn din Londra a fost închisă marţi în timp ce serviciile de urgenţă răspundeau unei alerte de incendiu, a transmis operatorul de transport, citat de Reuters.

Serviciile de pompieri au anunţat că au trimis două autospeciale şi 10 pompieri la staţia de metrou, în timp ce poliţia a transmis că agenţii anchetează informaţii privind apariţia fumului pe un peron.

Un pasager aflat într-o garnitură de metrou din staţia Holborn a declarat că fumul a invadat unul dintre vagoane.

Potrivit EFE, o altă pasageră a povestit pe contul ei de Twitter că, după evacuarea staţiei Holborn, se vedea fum şi erau “persoane care plângeau şi erau îngrozite“.

A existat o alertă de incendiu într-o garnitură de pe linia centrală de metrou care circula către vest. Anchetăm cauzele“, a declarat un purtător de cuvânt al operatorului de transport din Londra.

Totodată, poliţia pentru transportul public britanic a anunţat că acţionează pentru redeschiderea staţiei de metrou, evacuată după o defecţiune la una dintre garnituri.

Ştire iniţială: O staţie de metrou din Londra a fost evacuată după ce mai mulţi martori au auzit o bubuitură puternică şi peronul a fost rapid cuprins de un fum gros.

Autorităţile locale au anunţat că operaţiunea de evacuare se desfăşoară în staţia subterană Holborn.
De asemenea, în difuzoarele amplasate s-a auzit un apel de urgenţă, “Inspector Sands”, numele de cod pentru o situaţie de urgenţă şi potenţial periculoasă în staţiile metroului londonez.

TfL (Transport for London) a anunţat că incidentul a avut loc într-un tren care se apropia de staţie, pe traseul Central – Piccadilly.

Categorii: Diaspora