X

VIDEO – Peste 36.000 de euro, ridicați din mașina unui bărbat. Avea și 13 cutii cu pliante electorale cu Șor

Peste 36.000 de euro, ridicați din mașina unui bărbat. Avea și 13 cutii cu pliante electorale cu Șor

Mai multe cutii cu pliante electorale au fost depistate într-o mașină. Materialele conțineau mesajele unui „bloc politic” și era imprimată fotografia „liderului unei organizații criminale”, din imagini fiind vizibil că este vorba despre Ilan Șor. Mai mult, asupra șoferului automobilului au fost depistați peste 36 de mii de euro, anunță poliția.

13 cutii cu pliante electorale au fost depistate în mașina unui bărbat. Automobilul a fost stopat de poliție, informația fiind comunicată de la o persoană din cadrul unei grupări criminale. Materialele conțineau mesajul al unui „bloc politic”, potrivit agora.md.

Citește și: Forbes: Gazprom devine cea mai neprofitabilă corporație rusă, cu pierderi nete record

Din imaginile publicate de oamenii legii se vede că pe prima pagină a pliantelor apare poza oligarhului fugar Ilan Șor.

Totodată, pasagerul a predat 724 de bancnote a câte 50 de euro, suma totală fiind de 36.200 de euro, proveniența banilor nefiind justificată. Atât șoferul, cât și pasagerul său au fost conduși la Inspectoratul de poliție Botanica.

Citește și: Majoritatea moldovenilor susține aderarea țării la UE și doresc să participe la referendum (sondaj)

Mijlocul de transport cu materialul informativ, dar și mijloacele financiare au fost ridicate și sigilate pentru păstrare, până la adoptarea unei hotărâri conform legii.

Tags: pliantepolitieŞor
Categorii: Știrile zilei